Storsjöcupsinvigning,

shasha, kom precis hem från stan, :) har varit på storsjöcupsinvigning, vet inte om ordet sitter ihop elr inte så nu får det va så ;) där hände det grejjer, var först vid österäng och väntade på att få gå den stora paraden, haha ( jag spelar inte fotboll ) så vi gick med nått norskt lag (y' juste för er som inte vet är det en stor fotbollscup som hålls i Östersund just nu med lag från 'typ' hela världen eller nått, ( inte så jätte insatt ) IALLAFALL så gick vi mot badhusparken, :) sen när vi kom dit dansade några från dawes, och dom kastade ut fotbollar, jag fick en blå :') trevlig stämning vill jag lova, sen gick vi upp mot busstorget sen ner till badhusparken där det hade hänt en olycka, vet inte allt som hände så då tänker jag inte skriva, men hemskt var det iaf, sen var vi med Samuel och Lill-nicke dom söta :) och hängde litte sen drog vi hemmåt, inga bilder idag har ont i fötterna!


godmorning sunshines :')

hellu, idag ere fint väder och jag hade en trevligt kväll igår med mysigt folk, :) ikväll är det storsjöcups invigningen som jeg ska gå på såklart, kanske ska gå runt og snakke norske, ;) ¨kanske inte har berättat det men mimn kära vän Stina har varit i turkiet och köpt en adidas dress till mig, fick betala 250 :- men de va fett billigt :) en vit och guld, tack baby :')
idag ska jag på match typ.. får se om jag orkar/hinner, :)
min solbränning håller på att lägga sig, så man blir brun ist för röd (y' det e nice,

haha vissa verkar ha det oklart så är jag 95.a! alltså 14 år, inte ett år mer eller mindre, haha :)

stan, + outfit

hej bloggään, ( seriös.se) nu har jag fixat mig och ska möta emma på stan, vi ska käka glass :') as fint väder är det ute oxå, sen får vi se vad vi ska hitta på, :)

svart tubtops klänning haha indiska ( min syrras )

analplugg

min rubrik får ni tåla, jag har varit busig och inte uppdaterat men jag har inte haft tid! Igår vare nog bästa vädret nånsin, vi va på verkön och de va vindstilla och sjjukt varmt, låg ute och sola nästan hela dagen, jag doppade mig t.om i storsjön! Det va nice :D första doppet i år, tror jag :D plus att min brorsas kompis satt på en låda på badbryggan så välte den och han ramlade i, hahahaha fan va de va kul han lixom ba försvann! :D

Sen på kvällen åt vi grill bufée på slottet, det va as gott, men jag våga typ inte ta mer, kalla mig feg men jag är en sån person som inte kan äta för mkt inför folk! det känns som att nån ska komma fram till mig ba " hurru maten ska räcka till alla " eller typ " har inte du redan ätit lite för mkt" vet inte vrf men jag tänker alltid så! :) iaf va kvällen as nice med mycket skratt, haha bilder kanske kommer imorgon, :) och idag vare minst lika nice väder, och har legat i solen hela dagen nu är jag en tomat! mina armar bränns mina ben bränns mina axlar bränns och min bröstkorg är alldeles tomatröd! JAG HATAR ATT BRÄNNA MIG! ligger i bh och trosor bara för det bränns så jävla mkt!

När jag kom hem idag tog jag en iskall dusch, sen fixade mig och emmas mamma och emma kom och hämtade mig sen åkte vi till felix, ! vi satt hos en ett tag sen gick vi till Ica och sen hem till Erik :) han åt lite sen spelade vi kubb, Jag och Emma mot Erik, Felix & Pj, första omgången loosa vi stort.. andra omgången vann vi! ;D haha, vi va best,

sen fick vi vattenmelon, kex, godis och saft av Eriks snälla mamma :) sen gick vi ut och gungade lite, sen stog vi på gatan och pratade tills jag och Emma skulle hem :)

vi gick till Statoil och där hämtade min pappa oss, vi skjussa hem emma och sen åkte hem och jag åt vitlöksbröd sen la jag mig i sängen mohaha, de e nice ! ska smörja in mig nu med lite lotion så jag inte flagnar! shit vad långt jag skrev ;O ingen orkar läsa tror jag men får väl la se derå! ska fråga emma om bilder så då kmr dom imorgon :)

p u s s


verkön,

hallo, är på verkön nu och det är nice, :) hihi as fint väder vindstilla och allt, här kmr lite bilder från idag,



en Alex, en Maja och en Linus


en Linus en Alex och en Elina


 en Alex och en Elina kör titaniiic, :)


en Maja kör tummen upp (y'




Det får räcka , p u s s s






bilder,

hej sötnosar jag kom nyss hem, har varit och handlat för klockan för runt kl halv 5 ska vi åka ut med båten, kommer hem på söndag, får se om jag bloggar nått, tar med mig datan iaf, :)
här kommer bilder från dom senaste sol dagarna hihi puss


sola på altanen (y'


När jag och emma gick till Odensala ;)


I väntan på papi, jag har en högmidje kjol, inga byxor haha!


En söt Emis :)




Cykla mitt i natten hihi.


Micael Jackson är död! ;o

 Fick många sms igår att Micael Jackson är död, fett hemskt! han har tydligen dött i en hjärtattack, visst jag tycker han är äcklig, ful och sånt men ändå, :/ kan passa på att säga det att det va j sjukligt synd att han opererade sig så jävla mycket! Han va fan snygg innan! men, men inget jag kan göra nånting åt. R.i.p Micael Jackson.<3
Ni kan läsa om vad som hände här




tillfällig header,

hallo, gjorde en tillfällig header, den jag hade va inte så somrig! ska göra en ny imorgon om jag orkar ;o vi ska ut med båten och det ska bli fin väder, :)
min lilla kusin ligger i puffen bredvid mig och sover, hon ska på dagis avslutning imorgon så hon behöver sin skönhets sömn så  jag ska inte störa + att jag måste lägga mig är trötter pusss.


svar;

Anonym om tältning, :
 haha, alla vill vara som dig maja! , det är därför dom snor bilder från dig (i) hihi <3

svar;  hahaha,jo de måste ju nästan va så ;)

tältning,

haha, förlåt :$ .. har inte skrivit sen igår morse! men igår solade jag typ hela dagen, sen Åkte jag och Emis till Odensala och var med Hanna och Julia :) myspys, :) sen skulle jag och emma ta bussen hem för att äta, men emma hade tappat sin 50 lapp, :/ så vi ringde efter min papi som var snäll och hämtade oss hihi, :') när vi kom hem satt nikita på min altan och solade haha, vi åt fixade oss sen tog vi bussen till Willys, och köpte Energidryck och godis! :D sen bussen till Ica kvantum och köpte Energidryck (lite fler) sen hem till Pj och skulle sätta upp tältet, oh fyfan va jag och nikita va pr0! Det va ett 6 manna tält som vi satte upp på kanske 5-6 min! SJÄLVA, vi va fan sjukt snabba och alla va fett impade ;) sen var vi inne och lite ute och lite överallt, hade en sjukt rolig kväll! Runt halv 12 eller kvart i tolv cyklade jag, simon, emma, jonte & danne till max när vi kom fram så hade dom stängt för 2 min sen! och då blev vi fett sur för vi hade cyklat så långt, då tänkte vi att vi kunde åka till Subway likagärna, och vi kmr te busstorget och subway är stängt! och vi åker till donken för de måste ju va öppet, men ikke! då är de oxå stängt! :@ då blev vi lagomt arg, men de va bara att cykla hem igen , så runt halv 1 så var vi på statoil eftersom de har öppet 24/7 :) sen tillbaka till tältet och vi har bara legat och flummat hela natten , kan berätta att det var jag, nikita, simon, danne, felix, pj, thaien och erik i ett 6 manna tält, de va fett trångt, haha men de va nice, jonte och emma fick ett eget tält! haha :) ingen sov på hela natten har vart uppe hela tiden, förutom imorse då jag försökte sova men lyckades inte för pj skrek som en gris

. aja sen runt typ 9 så gick jag, nikita och emis till ica och köpte cola, sen tog vi bussen till stan, :) sen gick jag o nikita pp till mig och solade, sen gick vi ner på stan oxå, vi gick bara och vingla och kunde knappt hålla ögonen öppna eftersom vi inte sovit på hela nattten så vi gick hem till mig i min källare och kollade på lilla jönsson ligan och somnade , sen vaknade jag typ halv 6, och nikita åkte nyss hem, haha vet inte vad som händer ikväll, kanske odensala, eller bara vara hemma för min söta 6åriga kusin ska sova här. :) och kan meddela att VÄDRET ÄR HÄR! nu är det fan sommar,

min sladd har rymt fääen.



hahaha, måste skaffa högerklicks skydd på min blogg eftersom det finns faktiskt vissa som SNOR bilder och andvänder som v.bild på bdb, jag menar kom igen ta egna bilder. -.-

p u s s s s s

godmorning,

Idag ere nice väder!! så nu ska jag inte sitta inne o nörda data nu ska jag ut och sola, puss :*

hooome

hej pipol! (people) Först kom emma till mig vet inte vad klockan va 6 / halv 7 kanske, då fixade jag mig klart haha sen så gick vi till odensala! han inte längre än till blå center då en viss Martin skrämde livet ur oss! och vi skrek som fan! haha, som tur va hade emma hans nummer så vi ringde han, och hann kom tillbaka och hämtade upp oss och skjussa oss till sportfältet (y' där vare mtach mellan Ope och Brunflo, och Ope loosa stort! vafan ;) haha, sen gick vi massa folk hem till Pj, och satt och svettades lagom mkt på hans rum och pratade och massa, :) sen raica vi till ica med cykel för att köpa lite energi! sen tillbaka, och sitta på hans rum och ha kittel krig :) sen kom emmas snälla mamma och skjussade hem mig, :) och nu sitter jag här har nyss ätit tårta (a' imorgon får vi la se vad som händer nått lär dt ju bli, :)



p u s s

.

halli hallo, nu har jag nyss ätit tårta och massa , har duschat och sånt nu väntar jag bara på Emma så ska vi GÅ till odensala och kolla på fossingbollsmatch (y' :) sen får vi se vad som händer hihi puss.

stan,

hej, nu har jag imprincip städat hela nedervåningen och hela mitt rum *proud smiley* hihi, jag är duktig jag :) nu ska jag snart på stan med Emma, :) sen ska vi nog gå hem till mig vi får se,























orkade inte fixa mig så mkt ;p fick bli frillan jag sov i ,tröja bikbok jeans zlave

p u s s

Ny coca cola design?

fett cola designer till coca cola, :)
såg dom när jag tittade in på blogg.se nu, nån tjej som har hittat nånstan haha, klicka här för att kolla  :)
den här traditionella "röd vita" förp tycker jag behöver en liten förändring så vrf inte en av dom här  coola designerna :)



pusss.
 

Grattis världens bästa pappa!

Vill först och främst säga GRATTIS till en av världens bästa pappor!,idag vaknade vaknade 1 ! dock ställde jag larm.. men :) fyfan vad jag inte kunde sova inatt, var jag ensam? det är så jävla ljust ute så det är näst intil omöjligt! som att gå och lägga sig mitt på dan. Så inatt runt klockan halv 3 gick jag ner i köket och gjorde en Taco macka! (y' de va nog den godaste taco macka jag har ätit :) sen gick jag upp och la mig, men somnade inte typ -.- vaknade lite från och till :) men nu är jag vaken och ska städa först rummet, sen nedervåningen jag är en duktig flicka :)


foto,maja,red,maja
tog nån random bild,

pusselikyss.


min dag,

hej brushor och sisters, ( vet inte varför jag skrev så, kände bara för det!) Idag kom nikita till mig jag fixade mig och vi drog ner på staden, och jag köpte ett par jeans, sen så gick vi upp till mig och nikita åkte hem, jag gjorde inte så mkt typ satt vid datan, sen kontaktade jag emma och frågade om hon ville hitta på nått och det ville hon :) så hennes mamma skjussa hit henne, sen åkte vi till odensala och träffade Erik, Daniel, Thaien, och Pj, som satt och käkade pizza haha. sen på ica och köpte dricka sen gick vi till Pj och kollade på film, :) sen ringde nikita och sa att hon inte orkade vänta på bussen så hon hade alltså GÅTT från busstorget, och ni östersundare vet nog att det är hyffsat långt från busstorget till odensala, så hon hade alltså gått i spöregn, och snälla som vi är( jag felix och danne) gick och mötte henne i Spöregn, men vi hade bara ett paraply, och jag är inte bra på o dela paraply'n så dom blev fett blöta :) (y' men dom börja kasta kottar så dom fick oxå lite skydd, ;) sen drog vi till Pj igen :) sen slutade dt och regna så vi gick ut och gick till simon, :) sen kom vi på den geniala idén att dra te donken! men när vi kommit till pj, orkade vi inte gå mer så vi gick in till han och snacka ist, :) sen kom min pappa och hämtade mig och emis :) och nu sitter jag här, mohaha :) ska jag va ärlig tror jag inte nån fattade nått men får la se derå, :) imorgon blire att busa med Emma, hih :) och min pappa fyller år! så jag ska städa ooch va jätte snäll mot han :) men de e jag alltid. :)


Nya jeans Zlave 400 :-   


det va skit fint när vi åkte för att lämna emma på frösön, så va tvungen och ta kort :)
mobilbilder allt ihop, men systemkameran i jobbig.

pusss

VAFAN

Nu får jag allvarliga pskybrott, jag vaknade nyss alltså 10 i 1 ! nu har det gått så långt att jag får ställa larm! på mitt egna sommarlov.. :( idag ska jag på stan med min poopie och köpa jeans I think, :) sen får vi la se vad som händer,nu ska jag äta frukost, puss :)

FAiL

hej sötnosar , kom hem för kanske en timme sen började med att vi cyklade till sportfältet och kolla på match, sen kom Thaien Krille och felix och kollade med oss, sen palla vi inge mer så vi cyklade till Statoil och köpte glass, haha och vi skulle pumpa cyklarna för de var dåligt med luft i däcken, så pumpade jag mitt lagomt mycke.. sen när jag är klar att åka hör jag VÄRLDENS jävla smäll, alltså typ som en bomb inget skämt, och kollar på mitt framhjul som ryker, då är det mitt framhjul som har sprängts, har alltså pumpat lite för mkt luft i däcket.. vi låste fast min cykel där och nikita skjussa mig på en annan så vi cyklade runt, och sen satte vi oss vid My way och chillade, sen cyklade vi till Statoil och där kom pappa och hämta mig och nikita, sen hem och äta tacomacka och städa rummet. :)
nu ska jag fan sova så jag kmr upp imorgon! puss

odensala,

hallu, dagen har varit wonderful, vädret har verkligen vart med mig! :) lite färg har jag nog fått hoppas jag, har legat i bikini och badat i en mini "pool" haha, även hämtat min hund som på nått sätt lyckats rymt till parken. Har precis fixat mig och väntar på nikita, så ska vi cykla till odensala och kolla på när Simon spelar match :) sen får vi se vad som händer, :)
pussss lovers and haters.




sooool

godmorgon säger jafgnu och den e fan halv 2! Skärpning maja jag vill inte vakna så här sent :/ förstör hela sommaren! men nu ska jag ut och sola enligt min syster så skriver mer sen puss kyss och allt intimt med läppar! vet inte vrf jag just skrev så :)

hemma,

hallu, kom precis hem, :) Var med Nikita, Emma, Jonte, Felix och Thaien, först hemma hos Felix och spelade guitar hero, jag både ägde ut och blev utägd.. ;) somsagt jag SKA träna! sen gick vi till Thaien, och där luktade det thaimat (y' sen gick vi hem till Krille och gjorde inte så mkt, :) nu ska jag tvätta bort sminket kolla lite bloggar och sånt, sen lägga mig, :) pyss :*


outfit + ut

hej sötnosar och pussgurkor och allt vad det är. Sitter beredd på att åka till odensala nu, men fattar inte så mkt av vad nikita skriver.. men vi ska nog komma på ett sätt så jag oxå fattar, (y' tror nog att hon menar att hon ska hämta upp mig.. men vi får la se derå.. men nu ska jag dra pussut.



jag ser ut som en uppstoppad korv, men nu får jag göra det! outfit, jeansleggins gina, min syrras, haha linne H&M, med uringad rygg, oxå min syrras (a' :) guldiga örhängen lindex,  ska dra på mig nån kofta oxå haha puss.

midsommar,

hej pussgurkor, haha! förlåt för usel uppdatering men igår hade jag en rolig dag ! :D
Vi packade åkte till frösön runt klockan tolv, köpte jordgubbar och då kom nikita och vi åkte till båten, :) pappa hade köpt nya högtalare så vi kopplade in datan och spelade olika låtar på spotify med högsta volym. "fet bas" haha, det var nice. :) sen åkte vi båt till ett ställe som heter rönningen , och väntade på att folk skulle komma, haha medans så rodde jag, Nikita. Ida & Lina,  ro-båt, och paddlade kanot, haha jag va fett grym på dt :) sen så gjorde vi mkt under kvällen, :) det var jätte fint och härligt väder, :) runt klockan 8 tror jag så fick vi åka med en kille som heter stefan till verkön, och vi raica dit hihi :') det va najjs, (y' sen när vi kom dit så köpte vi glass och kollade på kossor, haha sen efter kanske en timme så raica vi tbx och det va fett mysigt väder, typ solnedgång och allt :) sen så hände as mkt roliga grejer med fulla människor Haha! inget som behövs tas upp här ;) sen gick vi och la oss kanske runt 2 halv tre. :)

idag vaknade vi klockan 9 tror jag ;o åt frukost, la oss på båt-taket med täcke pch kuddar, sen tog vi dom och satte oss på en stol och somnade... haha! sen blev de kallt så vi gick ner och la oss, när vi vaknade så var vi hemma i hamnen igen! hahaha, (y' och då vare spöregn, (n' iaf, är ja hemma nu, bilder kommer kanske sen när jag hittar sladden, nu ska jag duscha sen ringa nikita för vi ska till odensala :) pussss

godmornig sunshines

hej , jag vaknade precis typ  frågade mamma när vi skulle åka och hon sa "nu" hm, jag har inte rört golvet än! ska fråga nikia vart hon är, =) skriver mer later PUSS

hej tötisnosar

shudelu, kom precis hem, har varit i odensala idag igen :) men först var jag och nikita på stan och vi träffade trevligt folk :) sen på bikbok, och jag köpte mig en långärmad randig tröja, bild kommer nere, sen gick vi på zlave och jag testade ett par jeans som jag la undan, ska nog köpas om inte imorgon så på måndag,
sen hem till mig och pappa skjussade oss hem till Felix, som btw har sjukt fint hus! me like :') typ biljardbord och massa, hihi sen var vi där och spelade Guitar hero, allvarligt vad har hänt med mig!? jag brukade allvarligt vara bra på det, men nu när jag inte spelat på ett tag så är jag allvarligt SÄMST, haha jag och nikita ska träna upp oss så vi blir lika bra som felix och krille, som spelar på expert. ;) haha! dream on maja, dream on! IAF så hade jag en trevlig kväll, :)
Imorgon ska vi ut med båten på ett ställe som heter rönningen och fira midsommar, nikita följer med och datan följer med så jag bloggar från the boat, bilder kmr nog ska ni se, :)



dagens outfit, chinos från gina och randig tröja från bikbok.

hha en sak jag inte riktigt fattar är dom som busringer? vad är meningen? fett omoget och dom är inte ett dugg roliga att prata med, dom flesta är ju iaf trevliga att prata med men.. nae tummen ner för dom haha, dom må ju inte ha mkt till liv dom inte :)

puss.



What's wrong!?

vafan är det för fel!? jag vaknar runt 12-1 varje dag nu! skärpning! får ju fan inte uppleva sommmarn ! vill ju vakna runt 10. :) jag som trodde det skulle bli 25 + och sol idag, men det blåser och är litte mulet, :/ emma ringde nyss och frågade om jag ville komma till odensala och vara med henne och Marcus, :) kanske tar med min nikita och åker dit, jag får se men nu ska jag gå ner och äta nått, :) puss.


dålig uppdatering !

hej sötnosisar , har inte bloggat nått idag men har inte orkat! Jag och nikita vaknade runt klockan 1 typ.. shame på oss! och då vare sol och fett bra väder ! :D sommarn e påväääg, sen iaf så kom nikitas snela mamma o pappa med jordgubbar till oss ! så vi satt ute åch käka jordisar, sen fixade vi oss och cyklade till odensala och var med busigt folk och hade trevligt heeela kvällen :) kom hem för nån timme sen, och är sjukt trött! har städat mitt rum och ska typ sova nu, :)
btw så har min mamma och pappa köpt 19 stycken 2 liters drickor! 17 cocacola, 1 fanta och 1 zero till nikita! haha men nu har vi druckit upp några, :') cola är fan de goaste som finns ! :) imorgon ska det bli ännu mer stek väder! NajS! :) nu ska jag sova pussen.

vafan jag som tänkte bjussa på några bilder så går det inte lägga upp! kanske imorgon då pusselikyyyss.

tisdag!

godmorgon sötnosisar, nu är jag med NIkita och hon sovade här inatt, mohaha igår var jag coh nikita på stan med Simon och jag köpte en ny fondation, sen åkte vi till odensala och var med folk, det var kallt men trevligt, :) idag kanske vi ska tälta i önsjön med allihopa, får la se, men nu ska jag.. göra nått puss.

godmorgon sommarlovsdag del.. 4!

hej sötnosar ! :D nikita sov här inatt, :) vi kollade på karlsson på taket igår! han må ju vara den skönaste människan på denna jord! nån som vet om de är karlssons röst i fillmen? jag har hört att själva karlsson är från ryssland eller nått liknande så har dom lagt till en röst sen, haha,  älskar karlsson iaf! nu ska vi fixa oss sen dra ner på stan tror jag :) puss

SKÄÄÄMT!

haha, hej bilderna på nikita och "Adrian" är fejk! det finns ingen adrian, utan dt är jag soom klätt ut mig till kille igår! haha, vi hade lite kul när nikita flätade mitt hår så jag satte på mig en mössa och min brorsas kläder ;p haha, tydlugen har väldigt många gått på det, men de va lixom meningen ! :)

nu har vi precis kommit hem från odensala, vi va med hanna och kolla på 6.e sinnet, :) den va leeskig, sen skulle vi cykla i regnet till donken på lillänge, men vi drig till statoil och träffade natalie och joel ist, sen hem till hanna igen haha :) nu käkar vi macka sen kanske se nån film elr nått PUSSS!

vart fan är sommarn?

hej sötnosar , idag är det söndag -.- deprimerande att det regnar tycker jag! spö regn mulet trist grått, vart fan är sommarvädret!? tydligen ska det bli 25 + på torsdag, men de e ju så långt kvar! :/ iaf igår  efter vi sett på kenny starfighter som är förövrigt världens bästa och skönaste film, så var jag och Nikita ute med Adrian i regnet, dåligt söta dom är tsm vi gick in till han en stund för det va så kallt ;p  :') sen gick han en bit med oss hem, :) Inatt sover nikita här igen, myys. vi kanske åker till odensala elr nått, men nu ska vi fixa saker pusssss :)






 oj oj ojdå ;)

I told them to "powsa" framför kameran ;) gulliga kort elr vad!
dåligt söta dom är tsm :')

puss babes.

snygg frisyr ?

hej sötisssaar! :D nu är jag med världens bästa nikita och vi har haft mys, :) hon kom till mig runt 4-5 tiden med donken mat som hennes snälla mamma och pappa hade köpt, jag hade inte ätit på länge så jag blev uber lycklig! :D
sen efter maten gick vi på ica och påvägen dit så kollade vi till mina enkronor som jag har varit busig och limmat fast i marken med superlim! hahaha som sitter stenhårt! tänk att nån ser en krona och ska ta upp den så sitter den fast! haha gud så kul :') haha gick till ica och pantade köpte energidryck och munkar och sen hem och kolla på kenny starfighter, Myyyys! :') sen blev filmen lite dryg så nikita började göra inbakad fläta runt mitt huvve! blev sjukt snyggt!... o.O hahaha bilder kommer nedanför :) sen nu ska vi väl se en till film kanske eller nått, nikita sover här inatt iaf, :)

.
sitter som sten! bus maja.





haha frisyren! het elr vadå? hahaha! :')

pusss.

GODMORGON!

hej jag vaknade nyss igentligen runt 10 gick ner städade sen gick jag och la mig och somnade igen, haah min snälla farmor ringde och fråga om jag ville ha tårta klart som fan jag ville! :) min farmor är även min granne, så jag gick ut på bron och tog hjärterligt emot tårtan, den var god :) haha idag vet jag inte vad som händer, nått blir det iaf! det är jag säker på :) nu sitter jag och kollar på spy kids 3D , det är jobbigt utan glasögon, haha vädret är inte med mig idag, och inte igår det är mulet och trist! :/ ska se lite mer på filmen nu bloggar mer senare pusssss <3

hemma. + svar

hej kom precis hem från att ha varit ute med folk, och ska lägga mig är sjukt trött.
 
svar;
Anonym undrade vart jag hade köpt kjolen jag hade på skolavslutningen, då kan jag svara att det inte är en kjol det är en klänning som jag har köpt på rut. mfl för ett tag sen den finns nog inte kvar. :) godnatt.

___________________________________________________________________________

j a g h a t a r d i g.

stan ,

hej sötnosar nu har ja fixat mig och natalie är påväg hit , tror jag! haha, vi ska på stan och jag ska väl köpa upp mitt H&M presentkort :) får se vad jag köper, pussut.'



outfit, ljusajeans kappahl svart linne gina, 

sommarlov dag 1 !

hej soetisar, vaknade nyss av att nikita ringde mig och frågade om hon fick låna min bolero jao klart hon fick det, så hon sa att hon kom om 10 minuter. Men sen läsate jag ett sms som jag hade fått innan hon ringde där det stog " kan jag få låna din rosa bolero" , ja  problemet är ju att jag inte vet vart den rosa är, jag trodde hon menade min vita! hm.. upp och riva ut hela gardeeroben för den där brudens skull, men hittade den ändå inte. :/ aja, hoppas det löser dig. :) nu ska jag ta och duscha,
hörrni, det känns då INTE som sommar, mulet väder och grått o trist -.- men det kommer nog, ! :D puss

SOMMAAARLOOOV!

hej sötnosar ! :D nu har maja fått sommarlov ! :') det jag har tjatat om hela året! glad är jag iaf ! :D idag på skolan började vi 9, sen skulle vi bara säga hejdå och alla fick ett vykort där det stog nån hälsning, på min stog det " glad sommar maja.. blogga mycket" hm.. undrar hur min lärare vet om detta ? ;O :) kanske hon läser, ja vad vet jag. :)

Sen sparkade vi ut 9orna, många ledsna miner där. :/ och lite tårar oxå. slutade klockan halv 11

 Sen gick jag sofia och elsa på ica och jag talade om för han som sålde jordgubbar att jag fyllde år i lördags så jag fick en jordgubbe! ;) den va tysk och god. men framför allt enorm

! sen iaf så gick vi hem till mig, sen efter ett tag till campus för sofia och elsa skulle käka lunch.så jag drog och träffade nikita på stan :) vi gick på donken och käkade :) sen gick vi runt och träffade folk, var med snygg samuel och söt nicke ;) haha, sen kom simon oxå, :) vi gick runt och runt, sen tillslut gick jag hem.

Sen kom min moster och mina 2 söt kusiner åt middag hos oss, och jag fick ett presentkort på 200 kr på  H&M :) sen fixade jag mig och vi spelade brännboll med folk i klassen :) det var mys, men inte så seriöst spel , haha rolig kväll iaf :) tack alla.

nu ska jag gå och lägga mig! och imorgon sova Läääänge, PUSS bitshess ;) haha<3



orkar inte bry mig om bilden, kvällens outfit, lila t-shirt H&M, spetsbolero rut m.fl jeans, cheap monday.

pusseluss.

skolavslutning

jadu kom hem för nån timme sen berättat details då, kom hem efter skolan , åt och blablabla sen kom min mormor och hon har inte kört bil på 3 år! men nu har hon fått en bil av min mamma och pappa så hon skjussade mig och syster med värsta racing fart till lillänge, :) där köpte jag 3 par skor, 2 par vita tygskor och ett par ballerina, :) bilder kommer imorgon kanske. :) sen hjälpte vi henne att bära lite saker sen skjuss hem,

där var nikita och hon hade på sig en AS FIN klänning som hennes mormor hade sytt! såg seriöst köpt ut ;O sjukt fin! sen fixade vi oss och sånt, sen åkte vi till skolavslutningen,

 det var mkt uppklätt folk, och trevligt. sen började kvällen. haha jadu våra lärare är som dom är. varje år gör dom värsta numret nu spelade alla smoke on the water och dansade till, haha låter kanske inte så kul, men så sjukt kul med tanke på att en lärare är så jävla sjukt ful! (sättet)

sen skulle 2 killar i nian sjunga, ena killen skulle börja så blev de fel så han ba " FII TTAA" HAHA fan vad alla garva! så sjukt kul vare, inte så lyckat blev det men bra ändå :)

och när niorna sjöng "the rose" tänker man " Om 2 år ska jag lämna klassen som jag spenderat nästan varje dag i hela mitt liv med, sorgligt! en liten tår fäldes långt inne,

sen drog vi till donken! hela familjen + nikita! men nikita är en del av min familj ttycker både jag och min syster, :) utan henne känns det tomt! men det blev Mc feast plus meny och man fick ett fint glas (y'

sen hem och städa rummet tvätta av sminket, sen drog nikita hem :) ja de va min kväll och den blev nice,

IMORGON ÄRE SOMMARLOV!! FATTAR NI!! ååååh vad skönt :'))
I love it.!



sådär såg en maja ut ikväll, drog på mig ett par tights i sista sekund för det kändes så jävla naket annars! ;o ångrar att jag gjorde det nu kändes det för påklätt med tanke på alla andras klädsel :) yaya lyckad kväll iaf. pussss godnatt :*

onsdag, outfit + nytt i garderoben

hej sötnosar, :D kom nyss hem från folketshus, idag började vi klockan 8 fick reda på att det inte blev nån smink kurs för det var fullbokat (elr nått sånt) så då skulle vi få gå på törners och fika ist, så vi städade i 1½timme sen drog vi ner på törners och fikade, haha :) det va mys och gott tog blåbärs paj och chokladkaka, jag och sofia delade (y' sen gick jag och ida och käkade kebab efter det haha! svull, jo lite. Sen på Rut m.fl och köpte en spets bolero, som jag ska ha ikv, :) sen gick vi runt och kollade lite, :) la undan en tröja på monki oxå som jag typ ska köpa imorgon, får la se. här kmr lite bilder puss


Dagens outfit,
tröja H&M ljusa jeans tights ginatricot.


(y'



kebab är min älskling, Nobody can take it away from me, !



spetsbolero rut mfl. 149 :-

nu ska jag lista ut en fräsig frisyr tills ikv ;) pusss så länge.




onsdag avslutning,

hej, nu är jag precis klar och ska dra mig till skolan, vi ska städa 1½ timme, sen ska vi på sminkkurs på agnes olsson, parelle (stavning) sen äta lunch på stan, sen dra oss till folketshus och träna för ikväll, sen hem vänta måste åka och köpa skor, kanske blir på skopunkten elr nått, sen hem fixa träffa nikita en snabbis tror jag, sen klockan 19 blire avslutning, bilder kommer , ska gå nu pussss :*

tisdag kväll,

hej sötnosar, det är tisdag men känns som en onsdag ;o iaf imorgon har vi skolavslutning klockan 19.00 har inga skor.. men de fixas, bilder kommer imorgon, :) har varit med nikita hela eftermiddagen, vi var på ica, sen stan och leta skor sista minutenrna innan som stängde, haha nikita köpte lila tygskor, jag hitta inga. fan jag vill sola solarium ;o kanske gör det med syster elr nått senare :)



skit god munk med chokladkräms fyllning, *kläggg*


choklad med jordgubbsbitar, man tröttnar lätt på smaken men ganska god :)



cocacola måste ju vara det godaste som gud skapat :') haha, sjukt gott. Gillar inte cola light alls, sen smakar typ inget, men nikita måste dricka den, för hon har diabetes, men hon tycker den är godare :)
nu ska jag sitta vid datan ett tag till sen kolla om min syster möjligtvis har några skor jag kan ha :) pussss

tog en liten sovmorgon..

Godmorgon sötnosar kan jag säga vid den här tidpunkten för jag vaknade faktiskt för 10 minuter sen (y' klockan är nu halv 2 :) men huvudvärken sitter kvar. (n' sitter på nya datan på mitt rum, :D har fixat, internet, msn och spotify allt som behövs för att överleva :) lyssnar på melissa horn nu, och ska nog gå ner och äta nånting, puss så länge :*

I suck

håller på NU att fixa internet på den där jävla datan! ;p det tar sin lilla tid när maja är i farten. Troligtvis hemma imorgon oxå, vi ska på cykelutflykt inte så pepparkaka på det. men efter kommer iaf bestis, och jag ska köpa hennes volumemaster för 350 :- och dela med min syster, mmohah för er som inte vet är det som en krustång och man får mer volym ihåret, :) sen i övermorgon ska vi på sminkkurs tjejerna i klassen runt typ halv 10 å¨morgonen för att avsluta våran tjejgrupp elr nått, kan ju bli trevligt, sen äta på stan sen ta bussen till folketshus för att träna till avslutningen, sen hem fixa sig sen avslutning runt 7. sen torsdag börjar vi klockan 9 säger hejdå i klassrummet, kastar ut 9orna sen SOMMMARLOOV!!! :DD
nu ska jag kolla saker pusss :*

huvudvärk..

var hemma idag p.ga huvudvärk, den har inte gått över än! har väldigt ofta ont i huvudet, mamma tror det beror på mina tänder och käken osv, när jag ska öppna den så knäcker den och när jag tuggar nått så knäcker den. Det gör inte ont utan det låter bara väldigt högt.  + att mina tänder sitter ganska trångt, vilket är en anledning att jag ska få räls. jag hatar verkligen mina tänder, det värsta jag vet är att skratta så dom syns så jag håller oftast för munnen elr nått. now you guys know .
har inte orkat fixa internet på min nya data och inte sånt där virus skydd så min bror ska fixa det åt mig när han kmr hem, :) är inte så hightec av mig,

jag har en ny favorit, Melissa Horn, lyssna på "hanna", "långa nätter", "vår sista dans" grymt bra :)

DATAN E MIN! :D

har köpt datan nu :) Den sitter i sin ensamhet och installerar sig själv så jag låter den vara, :) sen blir o leka med den hela kvällen :) trodde det skulle vara inbyggd webcam på den. :( men det var det inte, blir så mkt enklare o lägga upp bilder då tänkte jag :) men den var ju inte så dyr så vad förväntade jag mig ;p




en såndär! haha man ser inte så bra men :) jag e nöjd, det ända dåliga va att det inte var nån minneskorts läsare så jag måste andvända sladd, men de får jag leva med :)
PUSS :*

före efter?



före elr efter?

pusss

spotify playlist,

här har ni min spotify playlist, :) kopiera den och klistra in i sök rutan och klicka på sök så har ni den på erat account, :)
skicka gärna era playlist's oxå :)

http://open.spotify.com/user/maja.a.o/playlist/0GZb5fit47kxc7SrK0nbyP


Nu kom även min mamma hem och hon är oxå sjuk, men hoppas det blir en data idag :) puss

godmorning sunshines,

vaknade med huvudvärk like always, så hemma idag. Har elevensval bild, så missar ingenting. när pappa kmr hem ska jag nog åka o köpa en data. (y' men nu ska jag sova puss

svar



svar; Bruno banani är en parfym , luktar sjukt gott finns på dom flesta affärer , :)



(y'

godnatt

hej sötnosisar ni är värd en puss :*
så, nu sitter jag här har nyss duschar och har fixat på rummet! imorgon efter skolan ska jag köpa en bärbar data! :D
så ni får se bilder på rummet samt datan osv, mohaha nu ska jag "slagga" godnatt <3

nice b-day (y'

 Igår efter vi hade varit på stan fick jag en bruno banani av min bästvän!!! vet ni hur glad jag blev!? Hade en förut men den är slut så jag tänkte köpa en ny! så e hon så snäll och köper en till mig :') jag älskar henne mest.  vi hade käkat kebab så sprang vi till bussen för att åka till torvalla en snabbis och träffa nikitas kompis puppen som hon inte träffat på länge, jävligt skön brud! haha sen tog de sån jävla tid så det inte gick nå bussar förns om en timme så Pj, Krille Hanna & Julia hämtade oss med moppe (y' sen var vi i odensala hela kvällen och det var mys och vi hade riktigt kul :)) fick en ben & jerrys av simon :') och väldigt mkt fin sång. sen sov jag nikita, emma pj och krille hos hanna och simon, haha alla sov på lite olika ställen, :) sen imorse beställde vi kebab ! hemkörning, dåligt gott! :') sen cyklade jag, nikita och emma på ica och handlade dricka till alla haha. men sen satt vi och pratade och hade mys sen åkte jag och nikita hem till mig och städade mitt rum lite nu har nikita dragit hem och jag ska käka och lite sånt, förlåt men kameran följde inte med igår! ;O glömde helt bort! kanske jag kan fråga emma om lite bilder, :) men iallafall var det en kung födelsedag tack allihopa :) bilder på mina presenter och sånt får ni sen ska äta nu pussssssss :*

Min födelsedag! :D

hej :D idag är det sveriges nationaldag aka miin födelsedag! :D gårdagen var vi nere på stan med folk, det va skit kul :) efter 12 fick man många grattis! vaknade imorse  jag och nikita fick frukost på sängen av min syster. :') sen har vi lyssnat på tjejig musik sen drog jag nikita, frida och elina ner  på stan och åt på donken, sen gick jag och frida själv en stund för elina och nikita skulle köpa present till mig, medans gick jag på monki och köpte ett par rosa  siden shorts som nikita har! :D
*likisar* daah lixxåm! sen gick vi hem och nu väntar vi på att mamma ska komma hem så kalaset kan börja ;) mohaha. sen ikv blire odensala med mysiga människor. bilder kommer! PUSS

hej jag e tråkig

har inte lagt ut bilder eller nått men har inte haft tid, idag har jag vart med nikita hon ska sova här och fira min födelsedag imorron :') men nu ska vi faktiskt takort! så det kommer kanske sen, pussssssssssssssssssss

stress faktor 29919

palla rubrik nu, hah! kom precis hem ska tydligen gå och möta nikita nu på stan hinner inte skriva nått så ses ikv mohahaha PUSS

GODMORGON SVERIGE! 1 dag kvar!

nu sitter jag här i min ensamhet och försöker lista ut varför man grilla marsmallows.
neeerå, skämta klart jag vet varför.. :) sitter iaf i min ensamhet och är för lat för att sätta på teven. (sant) men ska snart äta frukost sen gå till skolan, Jobbar i cafét hela dagen så jag slipper ½ timme SO, 2 timmars svenska typ 40 min engelska, :) efter skolan så blire bestis fast hon kan inte träffa mig direkt efter för hon ska påå stan och jag får inte följa med...
apropå inget så fyller jag år imorgon!! :D fett glad, typ nervös! I love födelsedagar :') och min ska bli världsbäst har jag bestämt! förra året åkte stina med mig till båten så åkte vi till ett ställe som hette rönningen och badade och hade mys, men i år ska jag umgås med människor istället. :) men nu ska jah dra puss baaabys.'

*
kort från min födelsedag förra året. :)
bild: maja red: maja


OJ IGEN

haha oj har inte bloggat så mkt idag men fick panik förra gången när jag skrev för jag skulle gå och möta nikita :) Vi gick och mötte hanna och julia och har varit med dom hela dagen, halft då :) det har varit mys, lekt och gungat. hihi :) sen har jag och nikita pantat ihop 48 :- så det blev lite onyttigheter, hihi :) nu ska jag typ lägga mig PUSS

dagen , helt bäst.

hej sötnosar, :D kom precis hem från skolan, började med spanska gjorde varma mackor, :) gott sen fick vi smaka skit god fruktsallad av 6 orna :') efter det 1 timmes rast, sen skulle vi ha NO, men det va sista no lektionen så det blev inte att starta nått nytt, då fick vi 1 timmes rast till typ, haha! sen efter lunchen så hade vi dans, bugg.. haha ja de va ju intressant fick spela kille :) shit vädret är sjuukt konstigt! haglade som fan nu ska jag ringa nikita puiss

godmorgon torsdag

hej sötnosar, idag är det torsdag, på min första lektion idag, (spanska) ska vi få göra varma mackor, haha! :) myys, sen efter det 2 timmar NO.. sista lektionen för i år :') samma med spanskan, Sen har vi oxå avslut på vårat tema, "sex och samlevnad" tror jag att det heter, haha sen efter skolan blire att umgås med min beestis nikita :) och nu ska jag äta! :)
JAG FYLLER ÅR OM 2 DAGAR!! :DD
juste, tycker ni att det värt att köpa en data ? jag får bidrag av pappa och får betala lite själv, isf blire en sån där mini laptop tror jag, yaya får se. pussss


:$

OJ Hej :$
glömt uppdaterat idag men jag har varit med bestis hela dagen vi har solat solarium dansat ätit ben & jerrys och kollat på dunderklumpen :') de har varit myyys. jag älskar verkligen min bästa vän! nu sitter jag med hår inpackning i håret som ja ska skölja ur, hihi puss godnatt :*

onsdag morgon + outfit

godmorgon alla sötnosar :* sovit gott?
mohaha orkade inte fixa håret imorse. så jag satte upp det i en hästsvans (y' alltid det enklaste sättet tycker jag, haha :)  
här har ni dagens outfit tråkig jag vet men har så dålig fantasi !



svart linne ginatricot,
Vit t-shirt med ficka ginatricot
Korallröd prasseljacka ginatrcot,
ljusa jeanstights ginatricot ( nikitas )

Oj! kände att allt jag hade på mig kom från ginatricot, haha förutom mina underkläder och strumpor från H&M! ;)

pussss

GODNATT! :)

min rubrik får bli mitt inlägg

film och läxa.

sitter och jobbar med det där matte häftet, kollar på " vi hade i allafall tur med vädret igen" med mamma och pappa haha, inte så jävla bra tkr jag elr fattar inte så mkt. puss

myselipys

hej sötnosisar, sitter i soffan med en ben & jerrys och lyssnar på musik :') måste göra matte papper,!
Igentligen skulle jag sola solarium med syster och mamma, men ska sola imorgon med nikita istället! :)
somnade även nån timme oxå ! sjukligt skönt, kommer ha svårt att sova ikv dock, men har sovmorgon imorgon till 20 över 9 så :) nu ska jag äta glass och kolla bloggar PUSS


svar ,



sv; Den är köpt på rut m.fl fast det var rätt så länge sen, :)

tandläkarbesök

HAHA, kan jag börja med  ! jag och pappa kom dit och satte oss och jag läste en tidning om niandertalare ( mycket intressant. ) Kollar upp för att kolla läget you know så sitter det nått jävla mongo och rå glor på mig! o.O blev fett rädd och fortsatte läsa haha! sen Kommer det en jätte liten tant inget skämt hon va typ 1 meter lång! och " maja olofsson"
då är det tydligen min tandläkare! hahaha, jag = 2 st hon! haha, jag och pappa kunde knappt hålla oss. sen prata hon massa o blablba om att jag skulle borstatänderna blablabla, och hon gjorde inget förutom att lägga på banan skit på tänderna som smakar bajs!  sen hem och datan , nu får jag inte äta på nån timme skriver mer sen puss.

väntar på papi,

är hemma nu och väntar på att papi ska hämta mig så vi kan åka och laga den där jävla tanden! ilar juh 24/7 inte skönt. men nu ska jag borsta tänderna innan tandis mohaha, puss


tisdag morgon, + outfit

godmorgon sovit gott? :)
jag har det iaf vad jag minns, haha! Sitter och kollar på vakna med the voice, idag klockan 1 ska jag till tandläkarn 
'tummen ner'' ska laga en tand tror jag men då slipper jag tänka på vilken sida jag tuggar på mohah, :) här kommer dagens puss.



Så här ser mitt hår ut på morgonen, men det ändras lätt under dagen det är en 'tummen ner'



t-shirt bikbok
jeans tights ginatricot (nikitas



sjukt sköna strumpor H&m .

pussss :*

Sen morsdags tårta, :)

haha, pappa kom just på vafan vi har en tårta i kylen som ingen ätit haha! Såå nu sitter jag och äter tårta :') ska sleepa snart mohaha puss.




nytt i garderoben,

HEJ! :D nu är jag med min beeeztis, :) idag har vi vart på stan , jag köpte en högkjol, en t-shirt, strumpor, och en bh. =)
jag trodde jag hade tappat bort min 5 hundring när jag kom hem! men jag tror inte jag har det.. haha, pengar bara flyyger iväg.! men nu ska jag faktiskt spara :) på lördag fyller jag år!! :DD yey glad maja. gjorde även 4 mössor på slöjden en lila,
2 rosa och en ljusblå, en rosa fick nikita och en ljusblå fick John för han fyller år idag! :) grattis på han! här kmr bilder puss biaatchesss !







hög midjekjol 149 kr H&M ,





t-shirt bikbok 199:-



ballerinastrumpor, H&M 59,50 :-  (a'




måndag morron,

hej sötnosaar, kunde inte sova igår.. helt omöjligt! ;o vet inte vrf! men sov väl lite, min mormor sov här inatt så när jag kommer ner säger hon "nemen herregud, va fin du är i håret! du ser ut som en sån där.. älva! ;o"
hahaa,! min mormor e söt :') men nu ska jag äta frukost! ;O PUSS

RSS 2.0