yo asscracking biatches

I'm motherfucking back, n0t ja ba kidding with ya ;) fett r0lig jag ääär  nemen serri nurå, jag ser ju att folk fortfarande kollar in skiten så kommentera nu var ni tycker bajsbarn!

NIKITA HÄR!

maja har blivit förjävla dålig på att uppdatera, det gillar vi inte!
den här helgen spenderas med maja, vi ska ha mys och hon sover hos mig hela helgen istället att följa med till stugan, visst vill vi har mer uppdatering av anna maja olofsson? hon kommer ju inte fortsätta om ni inte kommenterar? ett underbart minne med maja var det här, har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

haha älskar min maja. :)
tack och hej!

/nikita filén aka. typnikita

va ett jävla tjötande

herregud vad tjat det blev om att jag ska skriva, haha och att samma person skriver samma kommentar är ju onöödigt, ser på ip numret ändå :) och svaret är nej nu läggs bloggen ner orkar inte med den längre typ. tänker inte tabort den helt, kan va kul att kolla tillbaka på sen (: och ni som kommenterar nu, vrf kommenterar ni inte oftare ? det är ju kommentarer man blir glad av och gör att man blir pepp på att blogga hähä. men iaf så ska jag nog lägga ner.
någon som frågade om jag har löshår eller riktigt och det är 100% real, starta inte catfight på stan och ryck i håret på bara för att se om jag ljuger, I don't ;) haha aja men ni får hare så bra mina små smutte fluttor :)

RSS 2.0