ÅÅH

har inte tid med bloggen, efter skolan blev det stan med toria, sen dansen, sen efter dansen hem, idol, äta nu plugga! har engelska grej imorron,åh bajs puss

varför kan man inte få..

ligga kvar i sängen hela dagen? skulle va betydligt mycke skönare än att åka till skolan och ha tråkigt, + att det är mega kallt ute.. -.- dun jackan åker iaf på! får se om jag ska cykla upp för ovanligehtens skull.
kollar på vakna med the voice och äter crunchy müsli , as gott med jordgubbar och nått mer :) men iaf ska jag borsta tänderna nu, ;) puss

puss

nu vet vi ungefär vad som är felet på mig, ögonmigrän tror vi? mamma ska ringa doktorn imorron sen får vi väl se, nu lyssnar jag på musik och ska väl sova snart, får se om jag kan somna eftersom jag sovit i 3 timmar när jag kom hem från skolan, men får väl försöka, imorron ska jag iaf inte försova mig!
puss


NU

Idol med varma bullar och mjölk! kan det bli bättre?



kysselipuss :*

migrän?

min mamma tror att jag har fått migrän, usch hon och pappa åker och köper migrän medecin nu får hoppas det blir bättre.. -.-

:o

kom nyss hem från skolan och har så ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen har haft hela dagen på skolan och imorse på so,n så stängde typ halva min hjärnhalva av sig, eller jag kunde inte se på mitt högra öga eller.. jag kunde se men jag kunde inte se folk som stog bredvid mig utan att vända blicken, det va fett hemskt, och sen efter en stund rättade det till sig igen när jag stog i cafeét sen på sista lektionen då vi hade spanska så hände det igen fast på vänstra ögat ;o om ni inte fattar så brukar man ju ofta kunna se sig omkring utan att vrida blicken eller huvvet, alltså som fisheye men jag kunde bara se rätt fram.. kusligt.. aja har iaf proppat i mig 2 alvedon och ska sova nu. puss och kram hjärter dam

försov mig,

sha! står i cafét med sofia idag så igentligen har vi idrott och ska springa nått konditionstest nu men vi står här istället, försov mig imorse så han inte skriva nått, men hann iaf till skolan i tid.
har as ont i huvvet oxå -.- har legat i soffan och halvsovit medans sofia har slitit som ett djur (höhö)
men nu ska jag göra nått puss

hollywood fruar

såg nyss hollywood fruar bara jag som tycker anna anka är lite smått dum i huvve men ändå rätt cool? haha!
tvättade håret nyss också och andvände hårinpackning som mamma hade köpt, och man kände verkligen skillnad, kan lägga ut en bild på det sen, men nu ska jag läsa lite bok för jag är så klok.
höhö
puss godnatt .

VAFAN IDOL?

idol brukar väl inte va på måndagar? :O
hör peter Jidhe nere nu! SHARÅ :D

träning! ..

Hösten är nu äntligen snart här och det är tid att tänka på badkläderna till nästa år.
Jag tänkte dra igång ett ambitiöst träningsprogram för att stolt kunna
visa upp mej mycket slankare och snyggare när sommaren kommer.
Jag tänkte först vänta tills det blev lite varmare, men jag kände mig så taggad att jag börjar direkt.

Jag hoppas att det är fler som vill vara med. Det är så skönt med lite
stöttning ibland.

Vi tar det lite lugnt i början och trappar upp det efter hand, eller vad
säger du?

Ok, häng på nu...

Skrolla ner.....






















































































































Såja, det kändes väl skönt?
Glöm inte att stretcha efteråt!



Lycka till med träningen!
ÅSSÅ SKROLLAR VI UPP IGEN!

för er som inte förstog så är det ironi..

städa!

hej sötnosar, sofia har nyss åkt hem, :) idag blev det badet för fulla muggar, vi chillade mest och simmade lite längder och sånt (: träffade även emma så vi bastade och pratade lite, :) sen cyklade jag och sofia hem i motvind och regn, :( köpte snowslush gjorde vi oxå! sen kom vi hem och kollade på film från när vi va små, haha alltså typ skolavslutningen i 1an och sofia sjöng, haha as sött :')

sen kollade vi på en as gammal film som heter "festival" som jag hittade i nån hylla, och den va fan bra! :)
har ett minne att jag inte fick se den när jag var liten av nån anledning haha :') men nu passa jag på ;)

nu ska jag städa rummet och sen ska jag läsa lite ut i taket lyser stjärnorna och reflektera om boken.. drygt, men de måste göras. och imorron äre skola oxå jiiises, aja puss


hemsk olycka..

y0 m-fuckas! nu ska maja på badelibadet och bada med bara sofia! vi har tappat en medspelare! en man överbord som man annars kan säga..

Igår skulle elsa och sofia ( 2 stycken hyffsat flummiga tjejer ) cykla, och cyklade i all världens fart, dom ramlade.. elsa ramlade och skrapade upp handen.. sofia klarade sig.. men elsa skrapade sig så benet i handen syndes!! (historian har jag bara hört från sofia rätta mig om det är fel..) så elsa åkte hem och hennes mamma ville in på the emergency, (akuten) så elsa kom hem med 2 stycken stygn.. stackars elsa.. inget bad för henne idag!
men vi lovar att leka åt dig!


nu ska jag äta frukost sen klockan kvart i kommer sofia så ska vi cykla te badet (:

puss

skola imorgon,

godkväll, sitter och lyssnar på musik nu och ska snart fortsätta läsa i taket lyser stjärnorna, sen ska jag kanske lägga mig eller nått.

imorgon på skolan har vi Elevensval och jag elsa och sofia ska ha idrott egetval vilket betyder att vi får göra vad vi vill inom ämnet idrott, så då ska vi på badhuset! :) eftersom badet öppnar 10 så får jag sovmorgon oxå, sköönt!
sen efter badet vet jag inte vad som händer, nånting :) ska nog gå ner och fika nånting nu ..

puss

lördag-söndag

god förmiddag! Kom precis hem från Malin där jag sov inatt, :) igår var vi först hos sara vaknade och åkte sen till Malin, och där var vi ett tag och bara myste och åt middag :)
sen gick vi ut i Brunflo och gick och köpte cola på ica sen gick vi till en gunga och gungade ett tag, men vi tyckte de sög så vi gick och kollade bussen för att på skämt ta bussen till stan bara fram och tillbaka, men det blev att vi gjorde det haha! :D rolig bussresa iaf :)

sen i stan gjorde vi inte så mkt, tillslut ringde jag min mamma och frågade om skjuss tbx till Brunflo och dom skulle till Ica maxi innan så då åkte vi dit med mamma och pappa för första gången haha! :)

det va ju typ exakt som coop fast 123456 ggr bättre, dom säljer typ smink och massa haha! men vi köpte iaf en 2 liters cola och åt gratis banan! :)
sen åkte vi tillbaka hem till Malin och spelade kort med tända ljus och mycket skratt!
och jag suger banan på att spela bluff.. haha! sen spelade vi lite monopol oxå men de va lame så vi la oss i sängen och sen somna vi typ :)

idag vaknade vii typ 11 sen åkte sara hem, sen åt vi frukost, kollade lite på idol sen åkte jag hem så nu är jag hemma, ska ta en dusch och lite sånt







konstig kväll

hade en kul kväll igår med mina mysoffer malin och sara :)
vi kom nyss hem till malin och vi ska väl hitta på nått snart vi ska äta nudlar :)
pusssss

sleepover hos sara

y0! har nyss fixat klart mig och bl.a städat mitt rum ! om typ 2 timmar ska jag åka till sara haha, kommer bli en sjukt mysig kväll med malin och sara :) mycket skratt oxå.. men jag får akta mig för jag kan inte skratta.. har träningsvärk i magen.. o.O gör ont att skratta och att hosta.. -.- typsikt! aja ska äta lite nu sen kolla på teve eller nått kysss :*


outfit rosa sidenjacka h&m
svart linne ginatricot,
jeans cheapmonday,
jeansen syns inte på bilden men (:


bilden är inte tagen idag,

hampus & sandra



älskar den här låten sjukt mycket! killen är ju så snygg så jag smälter ;o
har lyssnat på den här typ varje dag i mer än 2 veckor, och tröttnar aldrig!

godmorgon!



ha inget mer att säga..
nerå haha! nu ska jag ta ett lååångt och skönt bad, :)

puss hjärtegullisar.

:*




bilder från NO.n igår, haha vi har börjat haft no på wargen nu fett kul kommer det att bli och göra massa expriment med massa poff och splash! nerå men nått liknande,
älskar dom här sjukftula rockarna och dom gulliga glasögonen :') haha!

ingen skola för maja baja imorron! men på kvällen ska jag leka med mina snuttegullisar malin och sara, sen blire att sova hos sara, MYSSTÄMPEL på det!

nu ska jag faktiskt ta och lyssna lite på musik och chatta med mysigt folk!
har en ny favorit artist ;oo duffy! sök på henne på spotify i ♥ warwick avenue

kyss :*

nu.. idol!

shashena, kom nyss hem från hiphop dansen, vi ska dansa till Halo med Beyonce, (y' den kommer bli fett cool! :)

Och idag vare smygpremiär för affären gina tricot i östersund, shit vad mycket folk de va där utanför när man gick förbi! själv orkade jag inte gå, affären försvinner ju inte precis? :) jag överlever nog nån dag ;)

och efter dansen åkte jag och min besta pappa och handlade coca cola på ica! så nu ska jag se idol och mysa framför teven! efter det ska jag in på min farm och plöja lite ris ! HAHA ;)


så här stog det när jag loggade in på bdb, haha lite smått fult! och innan den ploppa upp fick jag faktiskt tanken "fan va gott med en banan.." haha!

nä nu äre 2 minuter till idol ska kötta till teven! :D pusss


bli medlem!

bli medlem på gratis makeup.se och du kan vinna presenkort på flera hundra, :)
lovar er att det är 100 % gratis, klicka på grejen här nere och registrera er nu och tjäna presentkort :)
Jag gjorde det alldeles nyss och det känns som det är en bra grej ;o :)


TBX? :D

haha nu är jag störd som vanligt.. när väl alla besökare sjunkt till minus 0,00 så får jag lust att börja igen? It's madness m-f! nerå haha! har varit sjuk nu i snart 2 veckor eller hela förra veckan "frisk" till helgen, sen gick jag mån,tis,ons, på skolan, sen sjuk idag och troligtvis imorgon bara för att få bort den här jävla förkylningen!

har iaf dans ikväll det är skönt, får träffa min älsklingsmalin oxå :)

vad tkr ni om min comeback ? hha, har faktiskt träffat några på stan som jag dock känner som har frågat vrf jag slutat blogga och jag blir lika glad varje gång för det innebär att det finns nån som uppskattar den! :o :)
lovar er att det här inte kommer vara länge för det har varit skönt att slippa blogga men får se hur mkt jag orkar !

har sovit massvis idag och kmr nog inte sova så mkt mer..

+ att farmville är något jag älskar nu! nörd grejen no1 beroendeframkallande, låter så töntigt att prata om det med kompisar! "jag måste mjölka mina kossor när jag kommer hem!" eller " jag måste odla mer ris !!" haha mitt beroende är dock inget jag delar med mig av men mina klasskamrater verkar prata vilt om det haha!

kanske ska gå på aa möte fast för farmville beroende  ?

"hej jag heter maja"
"hej majaaaa"
"jag är beroende av farmville.. :$ "



Där ser ni min lilla farmare instängd bland högrejjer! men vet ni vrf hon är instängd? :)
jo för att när ni odlar eller ska så plöja, så slipper hon gå runt för det tar mkt längre tid! så hon är instängd och odlar därifrån och det går mkt fortare! :D
haha lol vad fan är det med mig..
ska göra saft nu.. hejdå..

hejdå bloggen :*

hejmen hörrni allvarligt jag lägger ner den här skiten nu -.- haha pallar inte längre, skriver ändå aldrig nått intressant och besökarna bara sjunker så jag tror nog jag struntar i bloggen, men puss på allihopa.

kan inte bjuda på nån bild heller, jävla skit blogg.se men en video med gavin degraw bjuder jag på, hah sjukt duktig kille (y' älskar låten



puss hej från mig ;)

Juryn blir lurad



här ser man klippet bättre, :)

godmorgon

hejj vaknade typ halvsju, nu ska jag gå ner och äta frukost sen gå till skolan,

pusss

skola, stan, dans,läxa,idol..

shenashena, kom hem från dansen halv 9, innan det blev det staden med stina! :) vi gick runt och jag köpte lite grejer, nya mjukisbyxor, nya t-shirtar, ny fondation och ny mascara :) kan lägga in bilder sen för nu laggar allt.

har varit duktig och gjort engelska läxan tills imorgon, :) älskar att ha gjort klart läxan! man känner att det är gjort haha! :)

sen såg jag oxå på Idol, och detvar 2 stycken killar som lurade juryn, haha! ey fyfan först tänkte jag
" dom skämtar dom kan sjunga dom ska bara klä ut sig så det ser ut som dom inte kan.. men sen tänkte jag vafan är dom seriös? ;o sen insåg jag att det var ett skämt, men vafan bra gjort av dom killarna! :D

klicka på länken för att se filmen :)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1193984&renderingdepartment=2.34558

nu ska jag sova!
puss

jaja

min blogg suger jag uppdaterar inte, men det har inte hänt så mkt idag heller, försov mig! vaknade 20 i 8 och jag som brukar gå halv! iiih panik, men jag hann t.om innan lektionen började !

på svenskan ska vi börja läsa "i taket lyser stjärnorna" sjukt bra bok! har inte läst den men hittils är den bra och alla säger att den typ är bättre än filmen och jag tycker att filmen är as bra så de e ju bra! haha

sen gick jag hem och somnade i soffan, sen har jag kollat på idol oxå som började idag! :) mysigt.

imorgon ska jag på stan innan dansen oxå, men nu ska jag sova puss





godnatt ♥


skola

idag är det första riktiga skoldagen, "/ vi börjar med vårat riktiga schema idag alltså, trååkiiigt, men jaja.. de måste ju börja nån gång..

puss

godnatt ;'*

nu ska jag dejta john blund, ses imorgon
sov sött vakna blött



åh älska låten har så meningsfull text :')

lyssna på hela!

gulmaja

hej jag heter maja jag har gult hår hejdå

vart är allting ?


jag tror nog inte att det är så här bara för mig, kan blogg.se fixa det där för det börjar bli lite jobbigt. haha!

gilla mina paint skills ;)

lördag/söndag

hej hopp i lingonskogen är med sara hon sover här inatt, och vi har ikväll vart med folk i stan och de har vart kul :)
avslutade kvällen med en macka på subway GOTT, sen gick vi hem till mig drack cola åt nacho chips och kollade på "en shopaholics bekännelser" typ ganska bra film :)
nu lyssnar vi på musik och sånt och ska väl snart sova, imorgon ska jag oxå färga utväxten (y'

Och angående tävlingsdansen så ska jag inte börja tävla, jag känner att jag inte orkar så jag väljer att sluta, eller man kan ju inte sluta nått man inte påbörjat så jag säger att jag börjar inte tävla haha, ingen fattar nått men jaja :)
ska iaf fortsätta dansa men inte just tävla.

puss

orkar inte,

orkar inte blogga nu men jag är iaf med sara och hon ska sova här inatt. puss

fredag, dagens outfit

shululu, vaknade klockan 9 och har segat mig och fixat mig tills nu typ, det har varit as skönt ! :) inte behövt stressa alls, :) ska käka en billys nu till brunch sen bege mig till skolan, där vi ska typ utvärdera fjällvandringen eller nått, :)



dagens outfit,
jeans cheapmonday zlave,
tröja cubus,
örhängen lindex :)

peuessess

bilder från fjällvandringen,

bilder från fjällisvandringen kommer här, :)








LEIF!

den osminkade sanningen, kalla mig fjällvandrarmaja ;)

titanic,

sista bilden får bli på vårat mysiga lunchställe hihi :)

puss

MSN DAMP!

jag har lärt mig nu att bloggen inte hade damp utan att jag inte hade fått några kommentarer elr gjort nått inlägg i september, eftersom det är första idag, så syns inget :) hihi smart jag. ;)

men åter till rubriken, mitt msn har nått jävla fel! jag kan inte se smileysar ;o nån som vet hur man fixar det? jag har försökt att logga in och ut och massa men det hjälper inte! :(
här har ni ett exempel på hur det ser ut tog från min senaste konversation med felix haha!



ser ni? det ser ju helt mongolid-aktigt ut! detta måste undersökas till högsta pris.. eller nått sånt iaf !

pe u ess ess

HEMMA, blogg.se damp?

hej babys! I'M HOOME! :DD har haft det hyffsat kul i fjällen, gått låångt och länge sovit dåligt med mkt skratt. bilder kommer antingen ikväll eller imorgon. :)
Fick kebab när jag kom hem! Har inte duschat på tre dagar, och inte tvättat håret, så kom hem runt klockan 5 och tog ett varmt bad ! lagomt nice. :)

Har nyss vart på dans, första dans lektionen på hela terminen, känner mig lite stel än så länge men det kommer! ;)
Imorgon är det fredag!! Har svomorgon till 20 över 12, sen ska je hitt på någe med saris tror jag, hihi :)
Nu ska jag ner och dricka iskall cola och bara vila min lilla kropp!

kyssN och smek :**
<3

juste, har blogg.se damp ? jag kan inte se om jag har fått kommentarer elr nått :o fett lagg..


p u s s s s

RSS 2.0