inte min grej

y0 har inte skrivit på länge, beror på att jag inte orkar och har insett att blogga är inte riktigt "my thing". Så vi säger tack och hej för denna gång.
it's real.

skolavslutning skulle skickas igår

hade skol avslutning igår på folketshus, alla reagerar på det. Vi har avslutning på onsdag kväll, sen går vi torsdag morgon, får betyg, sparkar ut 9orna, säger hejdå, går hem! :')
aja skolavslutningen igår var uber mysig, tårar, failar m.m men det hör liksom till! Efter blev det Mc feast meny på donken och malin sov här, myys.

nice dag?

-aa
dagen har varit härlig som fan! efter skolan drog jag på stan med malin, träffade en saknad anton :') fick 6pack cola av honom som en födelsedagspresent fint inslagen ! tack anton :') ! sen köpte jag lite saker, ringar,jeans,bikini,skor,nagellack,kebab, sola solarium! mys :) malin drog nyss hem och jag ska ta en dusch och sen ner i sängen,puss

födelsedag i världsklass

- aa !
fått umgås med två av mina finaste vänner malin och sara, fått paket, ätit gott, varit glad, kan det bli bättre?
NAE :)
visar i bilder istället, inte pepp på att skriva.






en sara kom och gav mig en blomma och en jättefin skriven text :')





puss på mina flickor, ni är guldvärda! tack för en underbar dag tjejer jag älskar er♥

över 200 gratulationer på facebook sitter inte heller fel! tack alla :') <3


IT'S MY PARTY AND I CRY IF I WANT TO!

vad är det för en dag? vad är det för en dag? Ne det är ingen vanlig dag för det är majas födelsedag, hurrahurrahurra! Fyller femton idag! fifan vad nice, sverige hissar flaggor för mig idag, trevligt fan ! :)
sitter med malin och har ätit jordgubbar med grädde till frukost, nu sitter vi och pumpar musik i mitt vardags rum, bland annat "It's my party" ! men skriver mer sen hörrni! :D pussssss


eey hörrni

lite sådär btw så är det 3 dagar kvar, me lajki. <3

atcho

prosit!
sitter i sängen och nyser lite med mig själv, underbart. :) svar nej jag har inte pollenallergi.
eller.. tror jag.. nu blev jag fundersam.. aja ska snart bege mig off to school, tänkte bajka dit, har inte gjort det på ett tag asso lixom! aeeeh inte okej nu drar jag.. hejdå!
guldvärd.

eh...

Maja viskar till Malin;

Malin kolla han till höger, han har ett bananskal i fickan!

*malin kollar till höger*

Malin viskar tillbaka:

Maja.. det är ett nyckelband..


bam bam you're dead


godnatt.

Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film¨


IT'S INSANE

det är ju sjukt, på fredag är det studenten, söndag födelsedag, nästa torsdag fucking sommarlov! det är ju helt jävla otroligt! sista veckan gör man inget, man umgås med klassen typ. GAAAAH !! :D lycklig_chey_95
hemma idag dock, skulle på stan med malin men det sket sig ju. är fortfarande äckligt täppt i näsan och jävla äckel slemhosta, usch. Får se hur det blir för mig resten av dagen, är iallafall sjukligt glad!
sakna snö..? NEJ!

RSS 2.0