sjukt kul kväll

yran igår var sjkt rolig, hoppas på lika roligt ikväll!

fått fulaste raggningsrepliken NÅNSIN, " hurru jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt? "

ska ner på stan nu med emma och nikita, pusssss

YRAN!

chacha, ikväll äre yran! fett pepparkaka! fan va kul det kommer bli :)
ska se  sahara hotnights, takida, såkel och konsistens, sugarplum fairy och Anna Ternheim! :)
kommer nog inte bli så mkt bloggande under helgen, men har 3 dagars så ska in alla dagar, :)
idag blir det med Nikita, Elina och Adina :)
men nu ska jag dra vi ses puss.

klippt

shena, kom typ nyss hem från stan, var först och kollade när dawes tjejerna dansade, stackars hanna som ramla :(

sen gick vi och klippte mig och det va pinsamt för det va en kille som satt och tog kort på mig för min frisör skulle ha till nånting! aja, blev iaf nöjd, det känns väldigt kort men det växer väl ut.

sen gick vi tyyp hem till Samuel och var där ett tag hemma hos han, sen gick vi till Stan käka subway, sen träffade vi även sara, :) så hon var med oss resten av kvällen,

sen har vi gjort mkt, träffat mycket trevligt folk hihi :) orkar inte skriva detalj men det var trevligt!

nu pratar jag i telefon med Olle och vi har snackat i 1 ½ timme nu, (: han är en trevlig prick nu kom även mamma och pappa hem så ska ner och snacka lite med dom ;) ma höööres PUSS

klippa mig..

chacha, nu har jag typ fixat mig och ringde nyss nikita, hon klickade upptaget vilket innebär att hon fortfarande sover!
ska iaf på stan till klockan 3 och kollar när Dawes tävlingsdansare dansa på stjärntorget, hihi :) sen klockan halv 4 ska jag klippa mig.. :( vill verkligen inte, men måste klippa av det som är slitet för annars kommer mitt hår äta upp sig själv och det kmr bli sjukligt kort!

IMORRON ÄRE TORSDAG! första dagen på yran, innebär massa folk, artister och mysig stämning :') JAG ÄLSKAR YRAN,

  ikväll sa mamma nånting om båten, :) kanske sover där ikv vem vet. men nu ska jag ringa nikita igen

FISK BULLE NU ÅSKAR DET! :@@@ OCH INTE LITE HELLER ;o
jävla piss, kanske ska stänga av datan...




tubtopp usa,
jeans bikbok
örhängen glitter






sakna vintern..? lite..?

sitter och kollar igenom gamla bilder nu innan jag ska sova,
saknar faktiskt vintern!







bilder från i vintras, storvallen med nikita jag saknar! ♥

nice dag

idag skulle vi vakna 11 för att gå ner på stan och kolla när dawes tjejerna dansade, men vi missa det,  vaknade klockan 10 över 1 gjorde vi.. haha, yaya vi satt typ vid datan i tusen år, sen skulle jag klippa mig! drop in grej till nån min mamma kände, men hon va inte där så jag och nikita gick runt på stan ett tag, det var sjukt varmt! Vi köpte cola och ställde oss på stjärntorget och skulle se på "Östersunds stoltheter" hm.. ja det var mer en tjej som skrek och slammrade på ett piano och en kille som slog på ett par trummor lite titt som tätt och spelade i en flöjt som lät som en fågel. Jomen vi stog ju iaf kvar ett tag men fick så ont i huvvet så vi drog ner till stråket,

gick där ett tag sen gick vi hem JAG lagade korv och makaroner ;) sen åkte vi till frösön och körde båten till hamnen i stan, för vi ska stå där över Yran (: På piren träffade jag och nikita en liten kille som vi träffat en gång förut han hette per! söt kille men pratade som fan ! haha, han hade varit i Paris med sin kompis Erik (y'

sen sa nikita ; han borde bli programledare när han blir stor!
jag; vill du bli det?(:
han; nej.. jag vill bli millitär! för jag gillar kamoflage! (stavn.
vi; Hhahahahaha! jo bra anledning (y'

sen ändrade han sig och skulle åka till usa och bli polis ist ;)

aja sen gick vi iaf på stan ett tag köpte remmar av ebba! :)) mums
Jonte ringde oxå, Emma hade hämtat porrfilmen

han; har du ff?
jag; nej :) vadårå?
han; fan! jag vill se porr!

haha iaf satt Han, Emis och Danne på subway så vi satt där ett tag men sen drog vi typ hem (: så nu sitter vi här, vet inte om vi ska hitta på ngt mer idag men imorron ska vi iaf inte missa dawes dansarna! :)

Puss babes


Jontes födelsedag!

kanske inte berättade det men igår fyllde Jonte år, och anledningen till att vi var på stan var för att köpa en present till Jonte, ;)

så igår efter stan gick jag, Emma & Nikita till odensala för att träffa, Erik, Thaien, Pj, Felix och Danne och alla vi tog bussen till Ängsmon hem till Jonte ( han visste inte att vi kom ) hans pappa hade bjudit dit oss, haha så vi kom och han blev sjukt överraskad! :') vi kom iaf dit och hans otroligt sköna pappa hade grillat hamburgare och det va jätte mysigt, :) sen kom krille oxå (: och jontes små syskon, söta ungar. :)

Jonte öppnade även sin present, en barbara docka, ( en upplåsbar docka ) och en 6 timmar lång lebb porrfilm! han gjorde buus minen det säger allt!

Sen hade vi as kul, spelade volleyboll, ( jag sög ) alla utnyttjade det och kastade bollen mot mig hela tiden :( haha, iaf skjussade Emmas mamma hem mig och nikita runt 12, och nikita sov här, (:




Födelsedagsbarnet och hans lilla docka + porrfilmen, haha hon i affären hade glömt att lägga i filmen! :I
så vi får väl gå tbx och kirra det ;)



han klarade inte av att blåsa upp den så..



det fick emma göra ;)



volleyboll (:



skrattanfall när killarna hade mat tävling " vem kan äta upp hamburgaren först"
ingen vacker syn! haha hade en sjukt rolig kväll iaf med massa skratt och kareoke
Pussss

hemma igen

har nyss varit på stan med Nikita, Emma, Pj, Thaien och Felix :) och har nyss varit hemma hos emma oxå, och nu ska jag nikita och emma gå till odensala, (y' myys.


stan.

godmorgon sötnosar, vaknade typ klockan 1, duschade, gick ner och åt lunchfrukost, ( billys ) haha! sen upp fixa mig och nu borstar jag tänderna och ska ner på stan med Emma och Nikita ;)) haha .

bilder!

hittade min älskade kamera sladd :') iaf har jag ikväll vart med Elina, Nikita, Emma, Simon, Jonte, Pj, Felix, Erik,Thaien och Nån som hette antingen Kim elr Tim ! :) vi hade dt trevligt tycker jag, :)
imorron fyller Jonte år, wohooho :) (y'


i förrgårs outfit, ;) bättre sent än aldrig.



snowslush, m-u-m-s





hihi, nu behövs inte reflex vi lyyyyyyser ! dt e niiice ;)




UV rummet på bodaborg jao!


pöss

STORT OBS!



Olle johnson är BÄST, sjukt snäll, sjukt rolig sjukt allt, jete snell! synd att du bor långt bort :/
<3 ( bra på att cykla buuS




ooopz

hej! :D inte skrev jag nått igår? :$ vet inte men iaf så var jag med nikita hela dagen, vi var på stan och skulle träffa samuel och nån jocke men dom va dissARN så vi åt kebab. :)

 sen GICK vi till bodaborg för Elina va där :) väntade ett tag och körde motorcykel i spelhallen! haha jag sög -.-
sen kom Elina och vi fick köra en bana med elina, hennes mamma och hennes mammas kompis, vi klarade den inte..
sen skulle jag elina och nikita hem och då körde vi UV innan, och vi hade våra neon orangea tröjor på oss, hihi då blev dom ännu mer lysande än innan! :D

sen gick vi till en busshållsplats och väntade på bussen ett tag och åkte hem till Elina, :) hennes hund är sjukt söt, en chihuahua, (; sen GICK vi från torvalla till odensala och var med Simon, Thaien, Ebba och Sandra, (: påvägen till dom hittade vi 2 st cyklar haha! :)

sen gick vi till simon i regnet och då kom även felix, och sen kom erik, va hos simon resten av kvällen och kollade på The girl next door, :)

När jag skulle ringa mamma om skjuss så va dom på stråket och inte kör vänliga ! Så jag Elina och NIkita fick GÅ till stan från odensala klockan halv 12 i spöregn! (y' haha jomen de va nice ;)

sen kom vi hem till mig och åt, sen la vi oss i husvagnen och pratade och massa :)

vi vaknade typ runt 2 och nu ska vi åka till odensala och vara med Emma, myspys. :)

inga bilder.. MIN SLADD ÄR BORTA ! :I får leta den.. puszsss

chacha, jag gick ner till stan och mötte nikita, :) vi gick runt på stan ett tag och in på bikbok och köpte en neon orange munkjacka, vi diskuterade vad det var för färg och den va neon orange! bild kmr imorgon :)

sen gick vi på donken och köpte cheese, sen ner på stråket och kolla läget (: där fanns det snow slush i måånga smaker *klägggg*

sen gick vi hem, och sen gick vi ner på stan igen med våra neon orangea tröjor oxå vare rave-shit på stjärntorget som vi glodde på. haha en liten kille som breakade (y' as söt :')

hihi sen tog vi bussen och skulle till elina i torvalla men det blev ändrade planer så jag åkte hem till isak och var med han ett tag, har inte träffat han på länge (: sen gick jag och mötte nikita, som lyste upp hela gatan med sin neon orangea tröja! detsamma med mig (a'

sen kom simon som hade lämnat jonte, och han såg oss direkt med tanke på våra neon orangea tröjor! :) sen drog vi te felix och var där resten av kvällen, det var inte trevligt för jag hade sjukligt ont i magen men det gick över (:

sen kom nikitas mami o papi och hämta oss och skjussa hem oss till mig, och vi käkade billys, sen kom min mamma och pappa hem för typ en halvtimme sen, dom hade varit på stråket och haft lite rajjrajj ;) hihi men nu ska vi sova elr nått PUSSSSSSSSSSSS

gott'n morgen

chacha, vaknade 2 typ.. :I har nyss varit nere och käkat billys, *klägggg* snart ska jag nog duscha, och min mamma har vart snäll och köpt en ny plattång till mig, en billig sak, men får väl se hur den funkar haha (:



fan inte lätt när det är svårt.

godnatt..

hihi kvällen blev med Nikita först på prolympia med samuel och hans polers, sen kom adina och Elina och vi gick runt på stan hela kvällen typ :) satt ett tag på donken, (: hihi är iaf hemma nu har nyss suttit nere med Min bror och hans tjej och fikat och pratat  :) trevligt, men ska iaf tvätta bort sminket nu och sova ;* puss

yran?

jag vill typ ha yran nu, JAA, imorgon börjar stråket, och förra året va vädret uppe på topp, men nu suger det, kommer yran suga i år? hoppas INTE, fan årets höjdpuunkt, och lady gaga kommer, får hoppas på en nice yran med många minnen, <3


godmorgon

chacha , vaknade för nån timme sen inatt satt vi uppe kanske en timme sen orkade vi inte sitta uppe längre så vi la oss och pratade mys. :)sen somnade vi väl tillslut hihi :) vaknade iaf, la mig på nikita så hon vaknade, sen gick vi ner jag städade lite, sen åt vi frukost. :) nu sitter vi på mitt rum och mina föräldrad kom precis hem så ska gå ner och hälsa på dom, ;) pusssss

videoklipp,

videoklipp när m.e.n.s + barnvakten ska ner på stan och lämna emma på bussen, viktigt att hålla ihop vettni!!
"håll varandra i handen"
"gå 2 och 2"
säkerheten först när man har världens bästa barnvakt ;)

haha "vi ligger efter i tids-schemat" (
kollar på armen men har ingen klocka ) hahah! :')
titta på hela!




rädd som ett as..

jag sara och nikita beslutade oss för att sova i husvagnen då jag hör att det är en bil utanför, och vi går och kikar lite i fönstret då det står en bil och brummar utanför.. vi blir rädd.. :I.. eftersom klockan är typ 02:00 så vem kommer nu? vi ringde min syrra och hon sa " LÅS DÖRREN.. jag ska ringa min kompis och fråga om det är han" så vi kuta och låste dörren te husvagnen sen satt vi kvar och glodde ut på bilen som stog där ett bra tag till, sen åkte den typ nånstans och vände sen ställde den sig 20 meter därifrån, och min brorsa och hans tjej kom och knacka på och sa att vi borde gå in i huset ist, för dom hade oxå sett bilen och visste inte vilka det var, så vi gick in, och låste dörren, sen skulle min brorsa och hans tjej gå hem till henne och var tvungen att gå förbi bilen för att komma dit,

vi trodde först att dom skulle hämta en husvagn som stog där men min brorsa smsa och sa;
"lås dörren! Husvagnen står inte ens åt det hållet och det är typ 4 plus"
jag; 4 plus?
han; I bilen, dom står och pratar.
jag: jag är rädd..
han: K... men det är typ bara 2 polisbilar som cirkulerar i området, står dom kvar?
jag; äre poliser här? ;O ne dom drog lite efter ni hade gått, vad snackade dom om då?
han: Vet inte typ alla barn dom skulle äta och så.. ja det åkte förbi typ sammanlagt 3-4 polisbilar,
jag; okej.. :I jag är fortfarande rädd.. what should we do if they come back?! :I
han; Have the baseball bat ready, prepare your self for war<3
jag; should I wear the helmut 2? :I
han; Use all of your war gear!

haha I like my broe sometimes, haha<3

nu sitter vi rädda på mitt golv och chattar med folk, och vi hör röster längre bort. :/ vi er rädda..
aja skriver mer imorron vi ska spana.. :I puss ♥

nice kväll ♥

shennaa, kvällen har vart nice vi har vart ute och tagit kort, :) sen gick vi hem och fixa lite grejjs sen ner på prolympia och var med Nicke och Samuel, som skulle "graffa" elr vad det nu kallas i dagens samhälle ;)

sen skulle emma med bussen så vi gick hem till mig hämtade hennes saker, och fick med oss barnvakten ( storasyster ) med ner på stan oxå ;) emma åkte hem :( ! sen bjöd våran barnvakt oss på cheese burgare! sen gick vi tbx te pro och kollade på killarns slut resultat (y' det vart nice, sen gick vi hem till mig :) sara och nikita slaggar här tonight :) mys pys ♥






en maja och en sara



favorit i repris !











samuel är snäll ! hihi Maja Emma Nikita Sara ♥



sist men inte minst kungbilden nr 1 ! ^^

sjukt skön kväll brudar, i love you guys ♥

m.e.n.s

nu är mens samlade, haha först gick vi ner och mötte emma på stan, :) sen gick vi och köpte godis, och sen satt vi på donken och käka cheese ;) sen gick vi upp till mig, :) och vi har chillat only typ, vi har nyss ätit och ska väl hitta på nått :)

p u s s s s s s ;*


GODMORGON!

hellu babys.. nikita sleepade här inatt, somnade inte förrns klockan 5 typ, hahaha sjukt roligt hade vi iaf :')

nu har vi nyss ätit tacos, och sara är on her way hit! ikväll blire mys kväll med m.e.n.s. för er som inte vet det så har mens fått en ny betydelse till nånting bra! de ska ikke ses som negativt utan mens betyder från och med nu, Maja Emma Nikita Sara !
och vi ska ha mysig kväll nu ska jag duscha, PUUSSSS bilder kmr ! ;O <3

03:00

klockan är 3 jag pch nikitar sitter med varsin data, DET KALLAS NICE, idag blire Nikita Emis och Saris,

niiiiiiiiice PUSSS :DDDDD <3

Fjårtiw$s

chacha bloggen, sara har nyss åwkt, oh nu sitter jawg oh nikita hääär och kollar lite, nikita hawr sin dawta mewd sig, hihi fniwzzs. iaf så har vi 3 varit allmänt dryga och tagit massa kort, haha! nikita sleepar här tonight lixx !











ttiep kåwm o ta mäejjj ? (aa''

eyyyy bitches det får räcka love ya :*

och nej till er som undrar om vi är seriös vi är IKKE seriös! haha, man kan aldrig bli för stor för att leka :')

i mitt nystädade rum!

sitter i mitt nystädade rum med fröken sara,  nikita har nyss fart hem, men hon kmr tillbaka senare och ska sleepa här, (: jag och sara passade på att städa oxå hihi :) nu sitter vi och drygar oss med rand0ms på msn, hihi bilder kmr sen !
pusssssssssss

regn, stan,sara,nikita

CHACHA, jag är bäst på rubriker me know! den säger väl de mesta hoppas jag? men för er som inte riktigt har alla hästar hemma så regnar det, jag ska på stan med sara och nikita ! bloggar senare när jag kmr hem, då får ni se om jag har köpt nått ;) puss bitches

plattång r.i.p <3

min plattång har gått i crash, kom hem från hela resan och ska starta min plattång, den blinkar till och startar inte.. :'/ låter som en fjortis som " ja ba måste platta håret lixx " men jag trivs faktiskt bättre i plattat hår, trots att jag redan har hyffsat platt, vet att det sliter sjukt mkt på håret men , jag måste även klippa mig snart.. bajjsss frisören klipper ALLTID för kort och man blir ALDRIG nöjd -.- blir oftast så haha, jaja bättre och göra det nu så inte håret äter upp sig.




min plattång jag hade, nån som vet en bra? och inte som seglar iväg i pris..? :)

jomen aah shaa...

chacha, nu har jag precis kommit hem från odensala, det har ÖS regnat hela dagen, började med att jag och nikita gick ner till stan med varsit paraply, och det paraply jag hade va fan imba stort! såg fett kul ut! vi gick ner och köpte klubbor och dricka sen tog vi bussen till simon, :)

 var där inte så länge, sara kom och vi gick till My way och köpte mer klubbor och dricka ;) sen kom simon, och vi gick runt litte granna, sen åkte nikita hem och vi gick hem till Simon och han masserade mig, haha de va skönt :)

 sen kom smarta blondinen sara på att vi skulle gå till donken i spöregn!! och de gjorde vi oxå :) så jag simon och sara gick låångt och pratade på vägen :) fick en cheese av simon, och sen en av sara, elr fick låna pengar, :) sen för vi inte fick smaka simons chickenburger blev vi sur så han bjöd oss på en cheese att dela på :) han er snelis, sen kom saras super snälla mamma och hämtade oss och skjussade hem mig :) nu sitter jag här och ska chatta litte ich imorgon blire nog staden om inte vädret är allt för dåligt,



en nikita en sara och en maja (:

HEMMA

hej babes, vet att ni har saknat mig sjukt mycket men nu är jag hemma i Östersund kom hem igår runt klockan halv 8 ;p sen åkte jag nästan direkt till emma och där var Nikita och Sara! :D min nikita har varit sjukt saknaaaaaad ! sen gick vi ut och hade sjukt kul hela kvällen, haha världens bästa kväll, och sjukt läskig oxå, sen åkte jag och nikita hem till mig och sovade! :') en kväll värd att minnas!









I L Y G U Y S (L)

be kind rewind. ♥

chacha! har nyss sett filmen "be kind rewind" HAHA säger jag :) sjukt rolig film, verkligen maja humor! :') för att se en film recension klicka här



nu ska jag snart duscha sen åker vi imorgon somsagt så inget mer bloggande om inte internet mottagningen ändras så ni får ha det så bra så länge sötnosar ;*

puss

shopping ♥

blev Iikke barkaby, utan stockholm centrum iigen me like, köpte t-shirt på monki 50%,och ett linne på gina, sen åkte vi på rosendahls och hälsade på min morbrors flickvän som jobbar där, men de va så sjukt varmt så vi åkte där ifrån och åkte istället till Hammarbysjöstad, kollade på olika affärer, köpte en tjocktröja på en affär som hette mno outlet elr nått liknande, trodde den kostade 300 men i kassan visade det sig vara 50 % :) nice det, (y' sen åkte vi hem och chilla gunilla ett tag (: sen gick jag och min syster ner på solna köpcenter och gick runt där ett bra tag men hittade inget, nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komme hem med mat, och imorron åker vi tillbaka till huddik så inget bloggande för internet funkar inte! :(( kommer kanske hem på sön, beror på väder :) puss



t-shirt monki 150 75:-


linne ginatricot 99:-



tjocktröja mno outlet, 150;- (: även mina jeanstights från gina 199:-



tygskor urban outfitters 79 :- ! köpte ett par vita oxå men testade bara dom gröna tänkte att det lär väl vara samma strlk, men tydligen inte så dom va alldeles på tok för små, så då ska nikita få dom :)

nu ska jag hjälpa mamma och pappa att bära in mat , puss

utgång barkaby? ♥

shenamorrss, vaknade nyss, :) nu ska vi på nya äventyr idag igen, ! mamma sa nått om barkaby elr nått liknande och kolla på outlets, ska leta en billig adidas tröja, vill inte slösa typ 700 på en sån, (: hih, nu ska vi åka pussssssss :*

stockholm stad, bilder!♥

hih hej, idag vaknade vi typ runt 10 till kungenskurva och mamma gick på nån trädgårdshandel, sen åkte vi på donken och käka cheese! sen åkte vi på ikea en sväng och sen till självaste stockholm centrum och gick där till klockan 5! köpte 2 par tygskor på urban outfitters, och ett linne och ett par jeans tights på gina tricot, dum som jag är så testade jag bara ett ben på tightsen -.- sen när jag kom hem och testa båda så va tightsen för små... -.- aja men jag pappa och mamma gick till solnas köpcenter och lämnade tbx dom där och bytte size hihi :) köpte 'även en rosa randig tröja då oxå, sen hem och åt och kollade på teve, :)


tröja ginatricot 149 :-

bilder från när jag och pappa var ute och gick med lowa :)













solnas köpcenter hörde av nån rand0m att det va typ ett av sveriges största köpcenter ;o typ sant affärerna tar aldrig slut haha! :)

p u s s


köpt ♥

hello, efter förra inlägget gick jag och syster på en promenad tillbaka till köp centret och kollade, :) men hittade inget yttligare som jag ville ha, efter det gick vi på en liten promenad och vi va helt 'lost' haha! men kung som vi är så hitta vi tillbaka, nu sitter vi och kollar på Peter pan och äter skink smörgås med jordgubbar :) och imorron blire shopping så kmr inte uppdatera på hela dagen, :)

köpt idag;


örhängen 79 :-


lila tee från gina tricot 99:-



mascara 139 igentligen men kosta 109 på kicks (:

puss ;*

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA ♥

HEJ! :D är nu i stockholm och jah älskar det :') Igår klockan 8 åkte vi från Östersund till huddik, och parkerade husvagnen och satte upp förtält osv :) sen var vi där heela dagen, gick promenad på stranden dåligt väder men ändå, :) tog inga bilder för batteriet var dött i kameran. iaf så började det spöregna så jag satt i husvagnen hela kvällen haha :)

Imorse klockan 8 åkte vi till Hudiksvall centrum och tankade, sen vidare till Donken för att äta frukost haha, dom va så dryg så vi fick vänta en kvart på 3 jävla mackor!? -.-
iaf sen fortsatta bilfärden till sthlm . tog kanske 3 timmar, :) vädret här är great, ! :D åååh jag älskar sthlm! kom fram till min Gammel Moster i Solna, duschade, sen gick vi på köpcenter! :) sjukt stort vare, typ 120 affärer tror jag, :) kollade lite och jag fick 500 :- av min gammel moster ;o utan anledning! I ♥ her ! :') sen bjöd hon hela familjen på kina mat, sen gick jag och min syster runt och jag köpte en tröja från gina örhängen och en mascara, bilder kommer senare, kom recis in, ska typ ut igen och takort med min syrra hihi imorgon blire väl sthlm centrum om min mami är snel :)

PUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSS

sha sha

Majas internet funkar inte nu för det är sån dålig motagning i huddik.
 men hon skriver direkt när hon kommer till våran stora stad sthlm!


packat och klart ♥

chacha. nu är allt packat och klart :) tagit med mig hyffsat mkt kläder, bättre med för mkt än för lite :) har även städat mitt rum, dammsugit osv, skönare att komma hem till ett städat rum än ett stökigt :)






vi alla har varit små, äter pinnbröd med säkerhetsväst i lillsjön ! haha allt va så mkt bättre när man var liten.. :/ ♥

p u s s

packa.. ♥

vill inte men måste packa tills imorron, åker runt klockan 7 till hudiksvall imorron husvagnen med.. älskar att åka tidigt på morronen, :') det är värsta mysigt så har man laddat med fika och en kudde och massa musik i bilen det är grett det (y'  är iaf där tills på måndag, lämnar husvagnen och åker vidare till Stockholm är där tills på torsdag, ( shopping :') sen åker vi tillbaka till hudiksvall och är där och solar och badar och har det trevligt :) uppdaterar med bilder tror jag nog för datan är med hihi puss i l y guys ♥

godmorning lördag. ♥

godmorgon får jag lov och säga klockan 2, har haft svårt att sova inatt för det har varit så jävla varmt! vi vaknade kanske klockan halv 2, sen gick vi in och åt billys, sen tillbaka och städade husvagnen sen sitter vi här vid teven och kollar på life of ryan, och med varsin bärbar, :) nice det, och imorgon åker jag till huddik en dag, sen vidare till sthlm till på torsdag, sen tillbaka till huddik, vet inte hur länge beror på vädret, :) nu ska jag se mer life of ryan för han är.. het !

pussss

nikita is tha chicken nugget! ♥

shennaa ! har nyss sett på "the unborn"  nikita såg inte ens på filmen hon blundade, meen den va sjukt läskig men ändå fett bra, värt och se den :) nu ska vi se pineapple express! VÄRLDENS ROLIGASTE FILM! värt och se, ni kommer skratta sönder er själva mohaha! nu ska jag följa med kiss ungen in, -.- puss



läskig men bra, 5/5 (:




världens jävla roligaste film, värt att se! 10 / 5 hahaha! :'))

pussssssss

kärlek 3000! ♥

hahahah citat ur filmen kärlek 3000 när en tjej berättar att hon har knullat med sitt ex's pappa!;

" Åh varför gjorde du det, det är ju skit äckligt!... fan va taskigt varför gjorde du det? "

 haha min nya sms signal :') nu ska vi se "the unborn " skräckis, mkt skrik från min husvagn!

p u s s s

myyyyys! ♥

hej sötnosar ;* jag mötte aldrig elina och nikita, utan jag stannade hemma ;) sen kom nikita till mig med 2 st cheese, och senare drog vi till mina kusiner och åt, :)

sen gick vi på ica och pantade.. 14 stycken påsar!!! vi fick gå i 2 omgångar! fick ihop 165 kronor tror jag :) andra omgången gick det hål i en påse för den var blöt så vi lämnade den på vägen.. haha vi köpte 10 energi drycker, 1 cola light till nikita 2 munkar och 2 lådor med jordgubbar, :)

Vi sitter i min husvagn på gården nu och ha sett kärlek 3000 och i taket lyser stjärnorna, och ska se wildchild sen har vi även hyrt film 2 filmer, "the unborn" (skräckis) och "pineapple express"  (AS KUL) så nu ska vi glo på mer film, :)  skriver mer sen P u s s s

läs ! ♥

 http://ssebastian.blogg.se 



sebbe till vänster, en mkt snäll pojke med en bra blogg, läs! :) (y'


chacha ♥

godmorgon ;* vaknade lika sent idag igen..  men vet ni? I don't care för vädret suuger, (: Nikita ringde mig nyss och sa att hon och Elina var i stan och att jag måste möta dom men.. pallaaa -.- har inte klätt på mig eller ätit frukost än! orkar inte stan idag! (:

en sak jag aldrig har förstått.. killar som andvänder smink får oftast "bög stämpel" men dom vill väl oxå känna sig fin som oss tjejer? man måste inte vara bög bara för man andvänder smink, iofs bara vad en 14 årig liten blondin tycker men (:

p u s s s



J' (L) bananas,
tröja köpt på cubus 99:- elr nått sånt.

godnatt ♥




baksmällan ♥

hej babys, kom nyss hem ! :D har varit på bio med Elina och Nikita vi såg baksmällan :) filmen började klockan 21, så innan gick vi runt och handlade lite godis och sånt handlade även 2 drickor på karamell kungen och tog med mig in på bion.. :$( mkt billigare, jag är en snålis) tror inte att man får det.. eller ? busiit, iaf satt vi där inne och snackade innan filmen började, för övrigt var det nog väärldens minsta biosalong ;o aldrig suttit i en sån liten! iaf var filmen sjukt rolig, rekomenderar verkligen haha! 5/5 toast! kanon kul! ;)
efter filmen drog vi på donken och kööpte en cheesis! ;) sen skjussa nikitas mama o papa hem mig snäll som dom är :) nu sitter jag här och har en cola kvar från filmen som jag ska klunka i mig, och nicke vill att jag ska ringa han, men jag orkar inte -.-  han är nog sötaste pojken jag känner haha! så liten och gullig man vill bara ta han under armen och gå hem :')
slutsnackat nu ska jag sleepa, puss babes :*

goodmorgon torsdag! ♥

idag är det torsdag! för er som känner mig går jag alltid runt och säger " på torsdag ? " bara för att vara lite rand0m, :) och idag är det torsdag, omg :) haha har inte mkt att skriva så jag ska nog inte skriva alls, det förvirrar era små hjärnor över den maximala gränsen, så nu ska jag äta frukost p u s s



word

utgång med emis ;* ♥

hej sötnosar, nu har jag duschat ätit och allt sånt, nu väntar jag bara på emma, :) hon skulle komma efter hon har duschat sen ska vi väl hitta på nått, med min stukade fot ! men jag ska inte klaga :) puss



mamma hade köpt fruktsoda, ser ut som glas men det är i mjukplast, som en cola flaska nått jag älskar är små gulligt förp :')


haha puss!

ajj..

hej sötnosar, emma sov här inatt :) igår åkte jag till odensala och var med simon ett tag, vi gick på ica och sånt, :) sen ringde emis och frågade om hon fick va med oss, klart hon fick så hon kom till oden och vi käka strips hihi :) sen gick vi till simons place och där vare folk, och vi kollade lite på film och massa, :) sen kom det mer folk, haha sen åkte jag och emis hem kanske halv 12, sen när vi skulle ner i källaren och kolla på film, så går jag ner för trappen och missaar 3-4 trappsteg och ramlar ner på golvet och stukar foten grovt, så nu kan inte jag gå! AJJ, men min mamma har lindat den med nått hihi :)  sen kollade vi på Tzatsiki, drack dricka (inte läsk elr lemonad!) och poppade popcorn , mys pys :) idag vaknade vi typ tolv åt frukost och nu skulle emma ner på stan med sin mamma, och jag ska vila min fot! senare ikväll ska vi hitta på nått :) nu ska jag duscha, vi hörs puss :*


godmorning sunshines :*

godmorgon alla sötnosar, sovit gott? det har jag! vaknade faktiskt klockan halv 2 och tänker inte få nått utbrott för det, :) vädret suger då kan man lika gärna få sova hela dagen! idag ska jag kanske vara med Simon i odensala, :) och några fler, :) får se ska iaf gå ner och äta frukost nu vi hörs puss ;*




1 elr 2 ?

vilken av dom här 2 tycker ni att jag ska ha ? klicka blir dom större

1.



2.




städa!

kom precis på kvällens sysselsättning ska städa hela mitt rum! med lite musik så blir ju de trevligt, så vi hörs om nån timme elr nått, :) puss

ny design

ny design, eller iaf ny header vad tycker ni människor? kommentera :)


1 regnig dag..

första regniga dagen på länge! lite skönt äre ju iaf, :) ska nog se en film snart, hihi :) seven pounds med Will Smith, mamma sa att den var bra så jag får väl prova och se den då :) "bråkade" nyss med min syrra, det händer inte ofta att jag bråkar med mina syskon, haha alla frågar " bråkar aldrig du med dina syskon?:O" nej typ inte :) vi håller oftast sams, och om vi bråkar är det oftast med min syrra om kläder oxh sånt, haha :)




lite syskonkärlek är det ibland.

har även gjort om elenors blogg,
brukar inte göra om bloggar men jag gjorde ett försök ;p
www.ohyesEllen.blogg.se


läggdags,

shasha, nu har jag lagt mig i sängen och ska sova, idag har jag varit med Stina och Fanny, vi har cyklat runt och massa :) sen har jag och min syrra tagit kort, får se om jag lägger ut, nu blire nattinatti, pusspuss'


rolig kväll, :)

usel dusel uppdatering! men igår ( 4/5 juli lördag)  var iaf jag och nikita och fler vid storsjöskolan och snackade med Guatemalare, och Maltiser och några andra vet inte vilket land, lärde dom oxå omogen svenska! videoklipp där nere ;)

aja senare på kvällen va vi först på stan och tänkte dra till odensala men fanns inge roligt folk ute så vi stanna i stan ist och var med min 17 åriga syrra och hennes kompisar och spelade volleyboll! haha, hon var våran barnvakt för kvällen för mina föräldrar hade åkt ut med båten :) så vi spelade volleyboll och hade trevligt :)

sen hem och åt tacomacka sen kom det massa folk! bl.a Samuel och lill nicke :) som vi drog ut med lite senare på stan, och hade det trevligt, dom åkte sk8 och alla fulla människor skulle såklart låna ! haha, dom kunde inte stå på den om jag säger så, :)

sen när vi nästan skulle hem stog vi utanför donken och en kille runt 30 års åldern som vi träffade lite innan kom fram till oss och pratade, sen apropå inget typ så sa han att han kunde klättra upp på stolpen bredvid donken, och där finns en stol, på stolpen, vettefan vrf det är en stol på stolpen men iaf så klättrade han upp där, inte precis nykter, och han hade en cigg i ena handen! haha cred till den killen alltså :') och vi frågade om vi fick lägga ut på youtube och han sa " gör vafan ni vill med filmen!" vi; men vad heter durå? killen; kalla mig "han"! haha sen ändrade han sig och ville heta mats så cred till Mats!



Här lär vi Guatemalare rejäl omogen svenska, men vafan vi gillare ;) är det nån som vet vad det är vi säger på spanska? lyssna och kommentera isf! haha :)

 

häj bloggän

shasha bloggään, höhö igår var vi på sportfältet och hade kuul sen hände det massa jag minns fan inte va som hände men kul vare! och nej jag hade inte druckit nått jag minns bara inte allt som hände, :) idag har vi varit på sportfältet och snackat med Guatemalare och lärt dom svenska, haha ahmen de va kul nu ska vi typ ut och vara med samuel elr nått! :D puss

svar,

Anonym om stan,:

 har du gått in i en vägg eller nått ? platt face..


svar
; nej jag har inte gått in i en vägg, jag kanske har ett platt ansikte ? :) Ingen är perfekt,  haha, och du lär ju inte se så jävla bra ut du heller kan jag tänka mig eftersom du sitter och klagar på andra, eller är det av ren avundsjuka? ifall du tror att jag tänker ta åt mig av nån anonym som säger att jag har ett platt ansikte tror du fel, haha jag vet väl själv att jag har ett platt ansikte, jag har väl förfan kollat mig i spegeln och att du inte vågar visa vem du är tycker jag bara är sorgligt,


gillar vädret (y'

vädret kan ju inte bli mer underbart! hör till och med fågelkvitter :') ska inte sitta kvar här och dryga, utan jag ska hitta på nått :) puss


storsjöcupsdisco,

shasha, kom nyss hem från Storsjöcupsdiscot, började med att jag och nikita gick till folketshus, och då satt några norska killar och busvisslade som fan mohah, jag tycker de e kul jah :') sen vare många snygga norskar i bilar påvägen ;) sen kom vi fram och där träffa vi mkt folk gick in och "dansade" musiken sög och det va inte så jätte många som dansade dom typ stog där och spana in folk ist, mkt folk som taffsade på röven vill jag lova haha! aja hyffsat rolig kväll iaf, fick band av simons snälla pappa så jag kan åka gratis buss och handla billigare godis mohah :) nu ska jag leta coca cola i huset, jag är desperat!



stan,

shasha, nu har jag städat rummet, hehe garderoben kanske inte är så städad men.. :) har fixat mig och väntar på att nikita ska komma med bussen in till stan så ska vi gå på stan ett tag sen kanske åka till sportfältet? vet inte hur det blir, :)


svart linne ginatricot, vitt linne bikbok, (nikitas) jeans shorts topshop (min syrras)
örhängen lindex


hihi min adidas dress :') tänker inte ha den sådär. alltså båda samtidigt, ser lite husvagnsaktigt ut :) nerå mohahhaa,


städa rummet..

hej, vaknade nyss måste verkligen städa mitt rum.. bombnedslag! sen blire väl sportfältet och glo på snygga norskar och försöka se lite insatt ut i matcherna (y' sen ikväll är det "disco" får väl se om jag ska gå ;) men det tror jag mohah, :)


RSS 2.0